Høstsesongen starter også for aldersbestemte klasser

Postet av Rommen Sportsklubb den 14. Aug 2019


Gå inn her for å se hele høstens terminlister. Der er det også oversikt over Rommens lag og hvem som har ansvar for lagene.

Vær oppmerksom på at det kan komme endringer i terminlistene.


0 Kommentar

Nå kribler det i magen!

Postet av Rommen Sportsklubb den 8. Aug 2019


Starten på høstsesongen markeres med et spennende – og meget viktig – oppgjør borte mot Årvoll. Det skjer på Årvoll kunstgress mandag 12. august, kl. 20:00.

Verken Rommen eller Årvoll hadde noen god avslutning på vårsesongen. Rommen hadde en overraskende god serieåpning, men skled etterhvert ned under nedrykksstreken. De har 12 poeng. Det er 2 poeng opp til Sunndal, og heldigvis bare 9 poeng opp til målsettingens sjetteplass. Årvoll har slitt mer, og ligger sist med 7 poeng. Det er med andre ord en svært tett tabell. Man trenger ikke være synsk for å se at høstsesongen blir neglbitende spennende. Riktignok ser det ut til at Eidsvoll og Lørenskog har et tak på tabelltoppen, med Sarpsborg 08 2 halsende like bak.

Rommens siste seier i vårsesongen kom i oppgjøret mot Årvoll på Rommensletta 1. juni. 2–0 ble det. Men Årvoll slo Rommen 3–1 i sluttspillet om Kretsmesterskapet i 2018.

A-laget startet fellestreningen 29. juli etter ca. 14 dagers pause. I de 14 dagene var det lagt opp til en aktiv egentrening.

Lørdag 3. august spilte de treningskamp mot Slemmestad og vant 3–0. Fem dager senere spilte de ny treningskamp, nå mot Lokomotiv Oslo. Også denne kampen ble vunnet, nå med 2–1.

Skadesituasjonen ser bedre ut. Men fortsatt er både Tuan og Besian uaktuelle. Det er også Remi som soner for kort.

Vi sier tvi-tvi og krysser fingrene. Det er ikke tvil om at 3 poeng i denne kampen er særdeles viktig.


0 Kommentar

Invitasjon sommerfest 2019

Postet av Rommen Sportsklubb den 28. Jun 2019


Litt senere enn vanlig arrangeres Sommerfesten for Rommen SKs medlemmer og deres familier.

Men, som tidligere foregår det på Rommensletta i nydelig sommervær. Det er spådd strålende sol og oppimot 30 varmegrader!


– Det blir intern fotballturnering for jente- og guttelagene. Kampene starter kl. 11:00

– Grillene er varme fra kl. 14:00. Det serveres grillmat med tilbehør. Alle får en flaske mineralvann

– Vi oppfordrer spillere med foreldre og søsken å møte opp for noen timers felles hygge og moro sammen med hele Rommenfamilien

– Arrangementet er gratis


Etter avslutningen av sommerfesten inviterer A-laget til en fortsettelse av moroa gjennom sitt oppgjør i 3. divisjon med serietoer, og nabo, Lørenskog! Kampen starter kl. 16:00


0 Kommentar

Det kommer noen fine feriedager

Postet av Rommen Sportsklubb den 17. Apr 2019


Det står heldigvis noen gode, gjerne litt late dager foran oss etter en forholdsvis hektisk åpning av fotballsesongen 2019. Og det kan være lurt å lade batteriene til det som venter oss av fotball etter helga. Ja, det begynner vel allerede i helga, for A-laget reiser på landet for å møte Eidsvold Turnforening allerede 2. påskedag. Deretter venter det oss ikke mindre enn 12 fotballkamper med Rommenlag involvert fram til og med lørdag 27. april! Da kommer Kråkerøy fra fotballfylket Østfold til Rommensletta.

B-laget skal også spille i den uka. Onsdag 24. april, kl. 20.15 skal de måle krefter mot Dynamo Mjøsa. Det kan bli elektrisk.

Ellers er gutter og jenter i sving hele uka!

Vi håper dere får noen fine dager, med godt føre, enten dere er til sjøs, fjells, eller hjemme, på fotballbanen!0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline