A-laget spiller i 3. divisjon i 2019!

Postet av Rommen Sportsklubb den 4. Des 2018

Avdelingene i Norsk Tipping-ligaen, 3. divisjon, er komponert. Rommen spiller i avdeling 1. Det er «serien Nordvestlandet møter Østlandet». Etter mange år hvor vi har reist med T-bane for å møte våre faste motstandere – og klaget på lang reisevei til Lommedalen og Nesodden – blir det nye motstandere og lengre vei. Men, det blir også noen gamle kjenninger som Nordstrand og Årvoll. Lørenskog og Eidsvold Turn er heller ikke ukjente. Stabæk blir lengst unna i Oslo, faktisk i Bærum, langt der ute i sørvest. Det blir også et par turer til Østfold, til de tradisjonsrike fotballbyene Sarpsborg og Fredrikstad (Kråkerøy). Til de to kretsene Sunnmøre, og Nordmøre og Romsdal, blir det 6 turer. På seniornivå tror jeg ikke vi har møtt noen av de seks klubbene. Noen av dem har vi møtt i forskjellige aldersklasser i Norway Cup.

Forandringene i divisjonsoppsettene for et par år siden har ført til spissing i divisjonene. At Rommens A-lag rykket opp allerede i det andre året av satsingen på å bedre den sportslige kvaliteten i hele klubben, kom nok litt overraskende på de fleste av oss. A-lagsstallen består av unge spillere, hvorav flere juniorer. Noen av spillerne har riktignok spilt på høyere nivå. I Rommen har de blitt trent og coachet av et meget erfarent team i Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen. Både de og spillerne får en stor utfordring i å preparere seg i løpet av vinteren for møtene med nedenstående lag i sesongen 2019:

Aalesund 2 rykket opp fra 4. divisjon på mest mulig knepne vis: Bedre målforskjell enn Bergsøy

Træff, Molde 2, Spjelkavik og Herd spilte i samme avdeling i Norsk tipping-ligaen i 2018. Hvordan det gikk kan du se i tabellen nedenfor.

Sunndal gjorde som Aalesund 2, de rykket opp fra 4. divisjon etter å ha vunnet avdelingen på bedre målforskjell enn lag nummer 2.

Eidsvold Turn, Lørenskog  og Kråkerøy spilte i samme avdeling i 3. divisjon i fjor, og endte som henholdsvis 2, 3 og 5. Svært sterke resultater.

Nordstrand og Årvoll vant sine 4. divisjonsavdelinger og rykket opp. Årvoll ble kretsmestere. Nordstrand ble nummer 3. Rommen ble nummer 2.

Stabæk 2 rykket ned fra PostNord-ligaen.

Sarpsborg 08 2 rykket opp etter en svært overbevisende seier i Amedia-ligaen. De hadde 23 seire, 1 uavgjort og 2 tap. Målforskjellen var på gedigne 151–21!


Pass opp Norge, her kommer gjengen fra landets farligste bygd: Stovner og omland!


Supporterne er nok ikke så aggressive som spillerne, men de gleder seg til sesongen 2019, og lurer fælt på hvordan det skal gå.


Følg med på våre hjemme- og Facebook-sider utover vinteren, så skal dere bli informert om hva som skjer. Ikke bare med A-laget, men også alle de andre lagene.

Utesesongen er ikke over

Postet av Rommen Sportsklubb den 4. Okt 2018

Vi noterer oss at oppladningen til futsalsesongen har startet, blant annet har Rommens yngre lag benyttet høstferien til å trene futsal. Men, det er ennå igjen en del avgjørende og spennende oppgjør for fotballagene. 

Mandag 8. oktober er det en ny samling i Vervekampanjen rettet mot jenter og gutter født i 2012. Det er på Rommensletta kl. 17.30–18.30.

B-laget spiller sin siste seriekamp for året. Det er også mandag på Rommensletta. Kl. 20.15 kommer Sørkedalen på besøk. I denne avdelingen i 7. divisjon leder Rommen med 2 poeng på Høvik, men har dårligere målforskjell. For å beholde førsteplassen, og være sikre på å få spille om kretsmesterskapet, må Rommen slå Sørkedalen. Uavgjort for dem og seier for Høvik vil si at de går foran på bedre målforskjell. Dette blir tett og spennende!

Den siste seriekampen er J13 mot Oppsal på Rommensletta 25. oktober, kl. 20.15.

Da har akkurat futsalsesongen startet. Det skjer lørdag 21. oktober. Rommens G13 spiller i Haugenstuahallen kl. 10.00 mot Lindeberg og kl. 10.30 mot Fet. Også G10, G11 og G12 er i gang på litt forskjellige arenaer rundt omkring i Oslo.

Oversikten over kampene finner du HER
Det blir en Dag 5 i Vervekampanjen 2018

Postet av Rommen Sportsklubb den 20. Sep 2018

Årets vervekampanje rettet mot jenter og gutter født i 2012 har avviklet de fire samlingene det var lagt opp til. På den siste samlingen var det 20 lykkelige unger til stede. Det har vært veldig populært at spillerne tilknyttet A-laget har vært instruktører. Klubben har derfor bestemt at vi tar ytterligere en samling. Det blir på Rommensletta mandag 24. september, kl. 17.30Plaster på såret

Postet av Rommen Sportsklubb den 18. Sep 2018


På det mest mulig upassende tidspunkt, søndag 16. september, var hjemmesidenes redaktør laaaangt unna Jesperudjordet og oppgjøret mellom Vestli og Rommen. Det betydde at nesten 500 forgjeves hadde klikket seg inn på hjemmesidene for å få et referat fra kampen. Som plaster på såret ligger kampen her lagt ut fra YouTube!

Klikk her for å se kampen:

Vestli-RommenRommen A på vei til opprykk?

Postet av Rommen Sportsklubb den 18. Sep 2018

Rommen ligger suverent på topp i 4. divisjonens avdeling 3. Det er kun Kolbotn som har muligheter for å snyte Rommen for opprykk til 3. divisjon. Og det er nettopp Kolbotn som kommer på besøk til Rommensletta i kveld. Det står igjen 4 kamper og 12 poeng å kjempe om. Rommen leder med 11 poeng og 16 mål på Kolbotn. Dermed vil Rommen rykke opp med seier – og mest sannsynlig også med uavgjort. Å ta igjen 16 mål på de 3 kampene som står igjen etter kveldens kamp, er nok i overkant. Rommen har ikke sluppet inn mer enn 10 mål i serien. De har spilt svært klokt i forsvar, og kanskje særlig i slutten av kampene.

Men, uansett, Rommen går selvfølgelig for seier. Tap har egentlig ikke vært noe tema i serien i år. Laget står med 14 seire, 4 uavgjorte og 0 tap.

Vi anbefaler en tur til Rommensletta for å se dette spennende oppgjøret. 

For dem som har litt god tid anbefaler vi også forkampen. Det er oppgjøret i G13 mellom Rommen og Hasle/Løren 2. Rommens G13 har hatt en variabel sesong, med en fin oppstart. Så ble det noen rare resultater, men i de to siste kampene har de slått Ellingsrud 17–3 og Sagene 20–1! Vel verdt å bli litt kjent med disse gutta. Kampen starter kl. 18.45.Levert av IdrettenOnline