Nyttårstilbud: GRATIS BALLMORO FOR JENTER

Postet av Rommen Sportsklubb den 14. Jan 2020Rommen SK gleder seg til å være vertskap for jenter som vil være fysisk aktive i vinter. Og det med enkle aktiviteter: Ballspill. Du trenger bare tøy du kan bevege deg i, og lette sko. Dermed er du klar for en times moro hver mandag fram til 2. mars. Klokkeslettet er fra 17.30–18.30.

Rommen er så heldige at A-lagets fotballtrener, Kjell Sverre Hansen Wold, har arbeidet med barn og ungdom i mange år, både som trener og i jobben som lærer på idrettslinja på Bjerke vgs. Han er ansvarlig for opplegget. Med seg har han flere kvinnelige trenere.


Kjell Sverre drømmer om mange deltakere på 
balleken i Haugenstuahallen


Haugenstuahallen er idrettshallen til Haugenstua skole. Inngang fra skolegården. For dem som kommer kjørende er det mange parkeringsplasser. Og i den timen moroa varer, kan foreldrene se på fra sidelinja eller sitte i kafeen som ligger inntil gymsalen.

Vi understreker at det er ingen føringer eller bindinger for å delta. Alt er gratis, også frukt og drikke.


Velkommen!
0 Kommentar

B-laget spiller i 6. div., avd. 01 i 2020

Postet av Rommen Sportsklubb den 13. Des 2019


Rommens B-lag har i de siste sesongene avansert i divisjonene, bortsett fra da vi på grunn av endringene i divisjonssystemet for noen år siden ikke fikk rykke opp. Før 2019-sesongen hadde vi et sportslig ønske om opprykk til 5. divisjon. Det ble ikke noe opprykk, men en 3. plass. Laget har så gode kvaliteter at A-lagsledelsen har ment at det har vært god læring for unge A-lagsspillere å spille der. Og de vil gjerne styrke laget.

Snarøya var i samme 6. divisjonsavdeling som Rommen i 2019. Vi slo dem 3–2 i den første kampen og spilte 3–3 i den andre. Snarøya ble nr. 5.

Høvik spilte vi mot i 7. divisjon i 2018. De så stygt ut da vi ble slått 7–0 i første kamp. Den andre kampen vant vi 1–0. Vi vant avdelingen og Høvik ble nr. 2. I 2019 ble Høvik nr. 4 i 6. div., avd. 03.

Røa rykket ned fra 5. div., avd. 01.

Kurer rykket ned fra 5. div., avd. 02.

Vålerenga og Abildsø spilte i 6. div., avd. 03. Vålerenga ble nr. 3 og Abildsø nr. 7.

Nesodden 2, Fire Lys og BI Athletics spilte alle i 6. div., avd. 01. Nesodden vant avdelingen, Fire Lys ble nr. 6 og BI Athletics nr. 7.


B-laget har alltid vært veldig tett på supporterne, som har satt stor glede av lagets lekne fotball. Spillerne har satt stor pris på supporternes trofaste oppslutning og støtte. Forhåpentligvis fortsetter det gode «samarbeidet» i 2020. Vi gleder oss til kampoppsettet kommer.


0 Kommentar

Norsk Tipping-ligaen, avd. 1, 2020

Postet av Rommen Sportsklubb den 12. Des 2019


Rommens A-lag vant suverent sin 4. divisjonsavdeling i 2018. Det ga opprykk til 3. divisjon i 2019. Man hadde kanskje trodd at laget hadde hatt behov for et år til i 4. div. for å få «satt» seg.  I tillegg til nye trenere, Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen, kom det også noen nye spillere. Derfor var vi spente før årets seriestart. Men, det gikk svært bra i en avdeling hvor tabellen var svært tett. Rommen måtte minst spille uavgjort i den siste kampen bort mot tabelltoer Lørenskog. A-laget innfridde ved å vinne 2–4.

Avdelingsoppsettet for Norsk Tipping-ligaen, avd. 1 i 2020, er satt opp. I motsetning til i 2019, som var en typisk fly-avdeling med nesten bare motstandere på Vestlandet, er det nå blitt til en trivelig buss-avdeling. Nybergsund i Trysil er lengst unna. Ellers blir det for eksempel en passende oppvarmingsjoggetur fra klubbhuset på Rommensletta til Lørenskog, Gjelleråsen og Grorud.

Grorud 2 rykket opp fra 4. div., avd. 2 i Oslo, med 5 poengs klaring og betydelig bedre målforskjell enn KFUM 2.

Fu/Vo (Funnefoss/Vormsund) feide gjennom 4 div. i Akershus med 10 poeng mer enn neste lag og 91–44 i målscore.

Toten rykket opp fra 4. div., avd. 1 i Indre Østland. De hadde imponerende 19 seire og 3 uavgjort. Det ga 60 poeng og 108–18 i målforskjell.

Elverum rykket ned fra PostNord-ligaens avd. 2. De manglet 1 poeng for å beholde plassen.

De resterende lagene spilte i 3. divisjon i 2019.

Gjøvik/Lyn, Nybergsund, Brumunddal, Raufoss 2 og Kongsvinger 2 kommer fra avd. 5:

Gjelleråsen, Ull/Kisa 2 og Lillestrøm 2 fra avd. 6:

De to siste lagene, Lørenskog og Rommen, kommer fra avd. 1:

Det blir for oss mange nye, spennende lag å møte. Det klinger godt i ørene med fotballnavn som Kongsvinger, Elverum, Lillestrøm og Gjøvik/Lyn. Og vi ser at de andre lagene har hatt gode, tildels imponerende resultater i 2019.

Det er vel bare tre av disse lagene vi har møtt i senere tid. Brumunddal i en treningskamp i vinter på KFUM-arena, som endte 1–1. Ull/Kisa i den siste treningskampen før seriestart, 4–1 til Rommen på Rommensletta. Lørenskog spilte vi i avdeling med. Rommen tapte knepent 1–2 hjemme, men vant 2–4 i den avgjørende kampen i serieinnspurten.

I månedene som kommer blir det interessant å følge med hva som skjer på spillersida, hvilke treningskamper vi får til, og hvordan kampoppsettet blir.


0 Kommentar

STØTT DET LOKALE NÆRINGSLIV!

Postet av Rommen Sportsklubb den 30. Okt 2019


Stovnerbrua Servicesenters initiativ til å støtte Rommen SK med en femtilapp for hvert oppdrag med EU-kontroll hos dem i november og desember er vi takknemlige for. Pengene kommer godt med. Det gjør også tilliten de viser for at vårt arbeide i nærmiljøet er viktig. De driver business og regner med at Rommen SKs navn kan bidra til velvilje fra beboerne, som er firmaets potensielle kunder.

Hvis Rommens medlemmer benytter seg av tilbud som dette, skal de vite at det også bidrar til at klubben får midler som gjør dens medlemstilbud bedre. Det gjør at kvaliteten på den sportslige aktiviteten kan heves og at kostnadene ved medlemskontingent og treningsavgift holdes på et rimelig nivå.


Stovnerbruas Servicesenter har en historie som støttespiller for klubben som går langt tilbake, helt til moder-klubben Stovnerkameratene Ballklubb. Det er hyggelig å ønske dem velkommen til barnet Rommen SK.


Det er mange andre lokale sponsorer og annonsører som har bidratt gjennom årene. Under her er det noen eksempler på det:

Den som har vært med lengst, og stadig er med oss er Østlie Møbelservice AS. Dette er et lokalt familiefirma, som ikke bare har levert økonomisk støtte, men også sportslig og administrativt aktive familiemedlemmer.


Knut og Ragnhild's Mathus A/S var svært aktive både som draktsponsorer og leverandører av fruktkurver og andre premier. Før Knut og Ragnhild het det Stovner Matsenter A/S og nå er det kjøpmenna i SPAR som holder til i lokalene.


Eksempler på typiske lokale støttespillere og annonsører er også Grønvold Maskinservice AS, Ing. Sverre Hollie AS og Roar Wilhelmsen A/S.


Anker Form var et firma med en allsidig produksjon. Det var svært viktig for økonomien til den sammenslåtte klubben Rommen SK. De bidro med å gi oss en mengde gode dugnader med blant annet istandgjøring og pakking av displayutstyr til forretninger.


Når det gjelder dugnader kommer vi ikke unna REMA Stormarked på Haugenstua. Det var både vareopptellinger, varemottak og rydding. I tillegg var det gode avtaler på innkjøp av varer til kaféen på klubbhuset.


Budpartner er et budfirma med utspring i moderklubben Smedstua IL. De gikk tungt inn for at vi skulle kunne arrangere Rommenturneringen. Den ble arrangert flere ganger på begynnelsen av 2000-tallet, beregnet for aldersklassene 10–12 år.


Bankenes Betalingssentral var en arbeidskrevende bedrift, som var avhengig av lokal arbeidskraft. De hadde en policy som gikk på å støtte lokalsamfunnet. Vi nøt godt av det i form av annonser og sponsing av de populære luene.


Selv om OBOS er blitt landsomfattende og så smått internasjonalt, må det sies å være et lokalt firma. De er rundt oss på alle kanter. Også de har tatt ansvar for ikke bare å bygge boliger, men også for at bomiljøene skal bli gode. Til Rommen har de gitt økonomisk bidrag, blant annet for at vi skal kunne gi jentene et fotballtilbud.


Det er mange flere, både firmaer og enkeltpersoner, som har bidratt til klubbens eksistens i de femti årene som har gått siden klubbens offisielle fødselsdato, 20. august 1970. Det er datoen da Smedstua IL ble stiftet. Men grunnen ble lagt allerede 9. september 1952, da Stovnerkameratene IL ble stiftet. De hadde ikke fotball på programmet, så vi må også ta med Tokerud IL. Den klubben ble stiftet 18. november 1963, og hadde fotball. De tok med seg fotballen og ble slått sammen med Stovnerkameratene IL ti år senere.


Den viktigste bidragsyteren, sammen med våre frivillige, glemmer vi ikke:


Om ikke lenge går vi inn i jubileumsåret, og da får vi forhåpentligvis høre mer om disse og flere støttespillere. Både bedrifter, organisasjoner, offentlige myndigheter og enkeltpersoner, 
og hvordan de har påvirket Rommen SKs framgang.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline