Det kommer noen fine feriedager

Postet av Rommen Sportsklubb den 17. Apr 2019


Det står heldigvis noen gode, gjerne litt late dager foran oss etter en forholdsvis hektisk åpning av fotballsesongen 2019. Og det kan være lurt å lade batteriene til det som venter oss av fotball etter helga. Ja, det begynner vel allerede i helga, for A-laget reiser på landet for å møte Eidsvold Turnforening allerede 2. påskedag. Deretter venter det oss ikke mindre enn 12 fotballkamper med Rommenlag involvert fram til og med lørdag 27. april! Da kommer Kråkerøy fra fotballfylket Østfold til Rommensletta.

B-laget skal også spille i den uka. Onsdag 24. april, kl. 20.15 skal de måle krefter mot Dynamo Mjøsa. Det kan bli elektrisk.

Ellers er gutter og jenter i sving hele uka!

Vi håper dere får noen fine dager, med godt føre, enten dere er til sjøs, fjells, eller hjemme, på fotballbanen!
A-laget reiser til løvens hule!

Postet av Rommen Sportsklubb den 17. Apr 2019


Eidsvold Turn beholdt favorittstempelet etter første runde. De slo Sunndal borte med 2–0, og gikk direkte til topps på tabellen.

Rommen fikk vist fram sitt potensial i kampen mot Træff, selv om resultatet bare ble uavgjort. Så da er det like greit å møte favoritten for å se om vi greier å matche dem.

Eidsvoll Turn sier selv at de vant en sliteseier på en vanskelig bane i Sunndal. Se hjemmesidene til Eidsvoll Turn.Rommen møter Træff i seriestarten

Postet av Rommen Sportsklubb den 12. Apr 2019Dette er våre motstandere i første serierunde. Stilige karer i flotte drakter. Men, siden Rommens drakter er like, må Træff ha på seg bortedrakter.


Træff er fra Molde. Laget spilte i Norsk Tipping-ligaen i 2018. Der gjorde de det riktig bra, kom riktignok 14 poeng bak avdelingsvinner Oppsal, men sneik seg foran Molde 2 og opp på 2. plass med litt bedre målforskjell.

Vi tror vi møter et litt annerledes lag enn vårt, mer direkte, kanskje litt høyere tempo. Træff ser ut til å være ranket litt høyere enn Rommen. Men en titt på for eksempel Dagbladets vurdering, viser en forholdsvis overflatisk analyse. Der blir Træff nummer 7, mens Rommen blir 14. Facebooksida Sportshjørnet presenterer en mer omfattende analyse. De har også Træff på 7. plass, og har flyttet Rommen opp på 10. Norsk Tipping har ganske stor tro på Træff ved å sette dem opp på en 4. plass. Men i likhet med Dagbladet setter de Rommen nederst på lista. Podcasten til Norsk Tipping forklarer sitt syn på vurderingen. En av årsakene til den svake rankingen er at Rommens avdeling i 4. divisjon var svak. Mulig det, men lagets seier i avdelingen var totalt overlegen, var i en egen klasse.

Rommen har satt seg som mål å bli nummer 6. Undertegnede er enig i at dette er realistisk. Kjell Sverre & Co. har satt sammen en forholdsvis stor stall, og har tilnærmet 100 % dekning i alle posisjoner. Nå også på keeperplassen. Gutta har fått godt stell i løpet av vinteren, slik at det er ingen store skadeproblemer.


Vi ønsker Træff og publikum velkommen til en spennende kamp. 
Pent vær, og litt høyere temperatur skal det også bli på Rommensletta søndag 14. april, kl. 14:00.

Ketchupeffekten!

Postet av Rommen Sportsklubb den 26. Mar 2019


Vinteren, det vil si ventetida, er over. Nå starter vi fotballsesongen med en slags ketchupeffekt. Vi har ventet og ventet, og så starter nærmest alle lagene på en gang. Nå skal vi få se hvordan Rommens lag har utviklet seg i løpet av den lange treningsperioden. Har de utviklet seg sportslig, og er de i stand til å møte den lange sesongen som kommer? Den strekker seg fra april til oktober.

Et par cupkamper er spilt, en til skal spilles før vi kommer til april. 1. april starter seriekampene. Nedenfor er en oversikt over kampene fram til og med 8. april. Gå inn på www.fotball.no og få en oversikt over alle kampene i sesongen 2019.

Det er så mange kamper at du sikkert har mulighet for å se noen av dem.

 

Vi sees på banen!
Innbydelse Dag 2 av Rommens Dag 2018 i 2019!

Postet av Rommen Sportsklubb den 21. Mar 2019


De avgjørende kampene i Rommens Dag spilles lørdag 23. mars i Haugenstuahallen. Kampene starter allerede kl. 09.20. Så husk å sette klokka på ringing!

Kiosken er åpen, så det er mulig å få seg en kopp kaffe for dem som trenger en ekstra øyenåpner.

Juniorlaget er erstattet av et blandalag. Seniorlaget er et ordentlig seniorlag.

Levert av IdrettenOnline