STØTT DET LOKALE NÆRINGSLIV!

Postet av Rommen Sportsklubb den 30. Okt 2019


Stovnerbrua Servicesenters initiativ til å støtte Rommen SK med en femtilapp for hvert oppdrag med EU-kontroll hos dem i november og desember er vi takknemlige for. Pengene kommer godt med. Det gjør også tilliten de viser for at vårt arbeide i nærmiljøet er viktig. De driver business og regner med at Rommen SKs navn kan bidra til velvilje fra beboerne, som er firmaets potensielle kunder.

Hvis Rommens medlemmer benytter seg av tilbud som dette, skal de vite at det også bidrar til at klubben får midler som gjør dens medlemstilbud bedre. Det gjør at kvaliteten på den sportslige aktiviteten kan heves og at kostnadene ved medlemskontingent og treningsavgift holdes på et rimelig nivå.


Stovnerbruas Servicesenter har en historie som støttespiller for klubben som går langt tilbake, helt til moder-klubben Stovnerkameratene Ballklubb. Det er hyggelig å ønske dem velkommen til barnet Rommen SK.


Det er mange andre lokale sponsorer og annonsører som har bidratt gjennom årene. Under her er det noen eksempler på det:

Den som har vært med lengst, og stadig er med oss er Østlie Møbelservice AS. Dette er et lokalt familiefirma, som ikke bare har levert økonomisk støtte, men også sportslig og administrativt aktive familiemedlemmer.


Knut og Ragnhild's Mathus A/S var svært aktive både som draktsponsorer og leverandører av fruktkurver og andre premier. Før Knut og Ragnhild het det Stovner Matsenter A/S og nå er det kjøpmenna i SPAR som holder til i lokalene.


Eksempler på typiske lokale støttespillere og annonsører er også Grønvold Maskinservice AS, Ing. Sverre Hollie AS og Roar Wilhelmsen A/S.


Anker Form var et firma med en allsidig produksjon. Det var svært viktig for økonomien til den sammenslåtte klubben Rommen SK. De bidro med å gi oss en mengde gode dugnader med blant annet istandgjøring og pakking av displayutstyr til forretninger.


Når det gjelder dugnader kommer vi ikke unna REMA Stormarked på Haugenstua. Det var både vareopptellinger, varemottak og rydding. I tillegg var det gode avtaler på innkjøp av varer til kaféen på klubbhuset.


Budpartner er et budfirma med utspring i moderklubben Smedstua IL. De gikk tungt inn for at vi skulle kunne arrangere Rommenturneringen. Den ble arrangert flere ganger på begynnelsen av 2000-tallet, beregnet for aldersklassene 10–12 år.


Bankenes Betalingssentral var en arbeidskrevende bedrift, som var avhengig av lokal arbeidskraft. De hadde en policy som gikk på å støtte lokalsamfunnet. Vi nøt godt av det i form av annonser og sponsing av de populære luene.


Selv om OBOS er blitt landsomfattende og så smått internasjonalt, må det sies å være et lokalt firma. De er rundt oss på alle kanter. Også de har tatt ansvar for ikke bare å bygge boliger, men også for at bomiljøene skal bli gode. Til Rommen har de gitt økonomisk bidrag, blant annet for at vi skal kunne gi jentene et fotballtilbud.


Det er mange flere, både firmaer og enkeltpersoner, som har bidratt til klubbens eksistens i de femti årene som har gått siden klubbens offisielle fødselsdato, 20. august 1970. Det er datoen da Smedstua IL ble stiftet. Men grunnen ble lagt allerede 9. september 1952, da Stovnerkameratene IL ble stiftet. De hadde ikke fotball på programmet, så vi må også ta med Tokerud IL. Den klubben ble stiftet 18. november 1963, og hadde fotball. De tok med seg fotballen og ble slått sammen med Stovnerkameratene IL ti år senere.


Den viktigste bidragsyteren, sammen med våre frivillige, glemmer vi ikke:


Om ikke lenge går vi inn i jubileumsåret, og da får vi forhåpentligvis høre mer om disse og flere støttespillere. Både bedrifter, organisasjoner, offentlige myndigheter og enkeltpersoner, 
og hvordan de har påvirket Rommen SKs framgang.


0 Kommentar

Høstsesongen starter også for aldersbestemte klasser

Postet av Rommen Sportsklubb den 14. Aug 2019


Gå inn her for å se hele høstens terminlister. Der er det også oversikt over Rommens lag og hvem som har ansvar for lagene.

Vær oppmerksom på at det kan komme endringer i terminlistene.


0 Kommentar

Nå kribler det i magen!

Postet av Rommen Sportsklubb den 8. Aug 2019


Starten på høstsesongen markeres med et spennende – og meget viktig – oppgjør borte mot Årvoll. Det skjer på Årvoll kunstgress mandag 12. august, kl. 20:00.

Verken Rommen eller Årvoll hadde noen god avslutning på vårsesongen. Rommen hadde en overraskende god serieåpning, men skled etterhvert ned under nedrykksstreken. De har 12 poeng. Det er 2 poeng opp til Sunndal, og heldigvis bare 9 poeng opp til målsettingens sjetteplass. Årvoll har slitt mer, og ligger sist med 7 poeng. Det er med andre ord en svært tett tabell. Man trenger ikke være synsk for å se at høstsesongen blir neglbitende spennende. Riktignok ser det ut til at Eidsvoll og Lørenskog har et tak på tabelltoppen, med Sarpsborg 08 2 halsende like bak.

Rommens siste seier i vårsesongen kom i oppgjøret mot Årvoll på Rommensletta 1. juni. 2–0 ble det. Men Årvoll slo Rommen 3–1 i sluttspillet om Kretsmesterskapet i 2018.

A-laget startet fellestreningen 29. juli etter ca. 14 dagers pause. I de 14 dagene var det lagt opp til en aktiv egentrening.

Lørdag 3. august spilte de treningskamp mot Slemmestad og vant 3–0. Fem dager senere spilte de ny treningskamp, nå mot Lokomotiv Oslo. Også denne kampen ble vunnet, nå med 2–1.

Skadesituasjonen ser bedre ut. Men fortsatt er både Tuan og Besian uaktuelle. Det er også Remi som soner for kort.

Vi sier tvi-tvi og krysser fingrene. Det er ikke tvil om at 3 poeng i denne kampen er særdeles viktig.


0 Kommentar

Invitasjon sommerfest 2019

Postet av Rommen Sportsklubb den 28. Jun 2019


Litt senere enn vanlig arrangeres Sommerfesten for Rommen SKs medlemmer og deres familier.

Men, som tidligere foregår det på Rommensletta i nydelig sommervær. Det er spådd strålende sol og oppimot 30 varmegrader!


– Det blir intern fotballturnering for jente- og guttelagene. Kampene starter kl. 11:00

– Grillene er varme fra kl. 14:00. Det serveres grillmat med tilbehør. Alle får en flaske mineralvann

– Vi oppfordrer spillere med foreldre og søsken å møte opp for noen timers felles hygge og moro sammen med hele Rommenfamilien

– Arrangementet er gratis


Etter avslutningen av sommerfesten inviterer A-laget til en fortsettelse av moroa gjennom sitt oppgjør i 3. divisjon med serietoer, og nabo, Lørenskog! Kampen starter kl. 16:00


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline