Oppkjøringa mot 3. divisjon er igang!

Postet av Rommen Sportsklubb den 25. Jan 2019

Rommen møtte Moss 13. juni 2007 i 2. runde i Norgesmesterskapet. Det endte med 7–0-tap. Nå skal vi møte dem i en treningskamp som er et ledd i Rommens forberedelser til 3. divisjonsspill i 2019. Forhåpentligvis blir det en revansje for Rommen. Men, det er vel ikke det som er det viktigste momentet i dette oppgjøret for trenere og spillere. Likevel hadde det vært litt moro . . .

Nå har du faktisk sjansen til å være med fra begynnelsen på den spennende reisen Rommen har tatt fatt på. Benytt anledningen til å bli kjent med spillestil, og ikke minst spillerne. Det er mange nye fjes siden 2007. Og de har utrolig gode ferdigheter. Du har vel sett videosnutten med Ayoubs triks i Beitostølen Cup? Forøvrig en cup som Rommens 1. lag vant, med Rommens 2. lag på 3. plass!

Et vorspiel i Manglerudhallen er den perfekte oppladningen til lørdagskvelden!

I 2007 var det avanserte løsninger for reporterne som sendte direkte. Det blir det vel ikke fra Manglerudhallen, så det er best å komme og se kampen.A-laget spiller i 3. divisjon i 2019!

Postet av Rommen Sportsklubb den 4. Des 2018

Avdelingene i Norsk Tipping-ligaen, 3. divisjon, er komponert. Rommen spiller i avdeling 1. Det er «serien Nordvestlandet møter Østlandet». Etter mange år hvor vi har reist med T-bane for å møte våre faste motstandere – og klaget på lang reisevei til Lommedalen og Nesodden – blir det nye motstandere og lengre vei. Men, det blir også noen gamle kjenninger som Nordstrand og Årvoll. Lørenskog og Eidsvold Turn er heller ikke ukjente. Stabæk blir lengst unna i Oslo, faktisk i Bærum, langt der ute i sørvest. Det blir også et par turer til Østfold, til de tradisjonsrike fotballbyene Sarpsborg og Fredrikstad (Kråkerøy). Til de to kretsene Sunnmøre, og Nordmøre og Romsdal, blir det 6 turer. På seniornivå tror jeg ikke vi har møtt noen av de seks klubbene. Noen av dem har vi møtt i forskjellige aldersklasser i Norway Cup.

Forandringene i divisjonsoppsettene for et par år siden har ført til spissing i divisjonene. At Rommens A-lag rykket opp allerede i det andre året av satsingen på å bedre den sportslige kvaliteten i hele klubben, kom nok litt overraskende på de fleste av oss. A-lagsstallen består av unge spillere, hvorav flere juniorer. Noen av spillerne har riktignok spilt på høyere nivå. I Rommen har de blitt trent og coachet av et meget erfarent team i Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen. Både de og spillerne får en stor utfordring i å preparere seg i løpet av vinteren for møtene med nedenstående lag i sesongen 2019:

Aalesund 2 rykket opp fra 4. divisjon på mest mulig knepne vis: Bedre målforskjell enn Bergsøy

Træff, Molde 2, Spjelkavik og Herd spilte i samme avdeling i Norsk tipping-ligaen i 2018. Hvordan det gikk kan du se i tabellen nedenfor.

Sunndal gjorde som Aalesund 2, de rykket opp fra 4. divisjon etter å ha vunnet avdelingen på bedre målforskjell enn lag nummer 2.

Eidsvold Turn, Lørenskog  og Kråkerøy spilte i samme avdeling i 3. divisjon i fjor, og endte som henholdsvis 2, 3 og 5. Svært sterke resultater.

Nordstrand og Årvoll vant sine 4. divisjonsavdelinger og rykket opp. Årvoll ble kretsmestere. Nordstrand ble nummer 3. Rommen ble nummer 2.

Stabæk 2 rykket ned fra PostNord-ligaen.

Sarpsborg 08 2 rykket opp etter en svært overbevisende seier i Amedia-ligaen. De hadde 23 seire, 1 uavgjort og 2 tap. Målforskjellen var på gedigne 151–21!


Pass opp Norge, her kommer gjengen fra landets farligste bygd: Stovner og omland!


Supporterne er nok ikke så aggressive som spillerne, men de gleder seg til sesongen 2019, og lurer fælt på hvordan det skal gå.


Følg med på våre hjemme- og Facebook-sider utover vinteren, så skal dere bli informert om hva som skjer. Ikke bare med A-laget, men også alle de andre lagene.

Rommen A på vei til opprykk?

Postet av Rommen Sportsklubb den 18. Sep 2018

Rommen ligger suverent på topp i 4. divisjonens avdeling 3. Det er kun Kolbotn som har muligheter for å snyte Rommen for opprykk til 3. divisjon. Og det er nettopp Kolbotn som kommer på besøk til Rommensletta i kveld. Det står igjen 4 kamper og 12 poeng å kjempe om. Rommen leder med 11 poeng og 16 mål på Kolbotn. Dermed vil Rommen rykke opp med seier – og mest sannsynlig også med uavgjort. Å ta igjen 16 mål på de 3 kampene som står igjen etter kveldens kamp, er nok i overkant. Rommen har ikke sluppet inn mer enn 10 mål i serien. De har spilt svært klokt i forsvar, og kanskje særlig i slutten av kampene.

Men, uansett, Rommen går selvfølgelig for seier. Tap har egentlig ikke vært noe tema i serien i år. Laget står med 14 seire, 4 uavgjorte og 0 tap.

Vi anbefaler en tur til Rommensletta for å se dette spennende oppgjøret. 

For dem som har litt god tid anbefaler vi også forkampen. Det er oppgjøret i G13 mellom Rommen og Hasle/Løren 2. Rommens G13 har hatt en variabel sesong, med en fin oppstart. Så ble det noen rare resultater, men i de to siste kampene har de slått Ellingsrud 17–3 og Sagene 20–1! Vel verdt å bli litt kjent med disse gutta. Kampen starter kl. 18.45.Årets viktigste kamp for A-laget

Postet av Rommen Sportsklubb den 12. Aug 2018

I årets serie spiller hvert lag 22 kamper. De er alle like viktige. Men de spilte kampene er spilt. De kan man ikke gjøre noe med, poengene er delt ut. Dermed blir den neste kampen den viktigste fordi det er den som må ha vår oppmerksomhet NÅ – være i fokus. De neste kampene er viktigst når tiden er inne.

Når tittelen sier at den kommende kampen mot Holmlia er årets viktigste kamp, er det fordi dette er en «sekspoengs» kamp. Tap gir fortsatt ledelse til Rommen, men bare med 3 poeng. Men en seier gir 9 poengs ledelse. Det kan bli tungt å ta igjen. Rommen kan tåle to tap i de gjenstående kampene, mens de jagende lagene må vinne alle!

Men, kaldt vann i blodet. Det gjenstår 9 kamper, og 27 poeng skal det kjempes om. Ingen ting er avgjort.

Holmlia var vel regnet som den sterkeste motstanderen i år. Da vi møtte dem på bortebane i våres endte det med seier 3–2 til Rommen etter scoringer av Yazz, Kasper og Tuan. Før kampen på tirsdag har Rommen 33 poeng og Holmlia 27.

Kolbotn ligger på 4. plass med 25 poeng. Vestli har 26 poeng på 3. plass. Vi slo dem i mai. Et morsomt poeng her er at returoppgjøret på Jesperudjordet søndag 16. september sendes på TV!

Men nå alt fokus på toppoppgjøret Rommen–Holmlia på Rommensletta tirsdag 14. august kl. 20.15.

VELKOMMEN!

Rommen troner øverstA-laget møter Lyn Toppfotball 2

Postet av Rommen Sportsklubb den 14. Mai 2017


Lyn Topppfotball 2 har ikke hatt den beste starten på årets serie. Det startet med uavgjort både mot Grei og Bærum 2. Så ble det tap 5–1 for Romsås og 4–3 for Vestli. Det gir 2 poeng og 9. plass på tabellen.

Rommen startet ikke noe bedre. Det ble 2 tap i de to første kampene. Men laget med forholdsvis mange nye spillere, noen svært unge, begynner å vise form. Det viste de ved at de i de neste 2 kampene slo Vollen 2–1 og Oppsal 2 ble slått 1–0. Dette gir en 5. plass på tabellen med 6 poeng.

I runde fem på mandag mot Lyn Toppfotball 2, antar vi at vi vil se ytterligere framgang i samspill og flyt i laget.

Velkommen til en hyggelig og spennende aften på Rommensletta!Levert av IdrettenOnline