Ventetid

Postet av Rommen Sportsklubb den 28. Mar 2018

Snøen er borte fra kunstgressbanen. De siste dagene har vi sett at de mest ihuga ungene og ungdommene har leikt fotball på banen.

B-laget har annonsert årets første utetrening på Rommensletta i dag (onsdag 28. mars), kl. 18.00.

A-laget har noen dagers påskeferie, men det er forutsatt at de driver egentrening fram til påskeaften (lørdag 31. mars). Da er det trening på Rommensletta kl. 12.00. De skal også trene på søndag. Det er full oppkjøring mot årets første seriekamp, som er på Trasop kunstgress mot Oppsal 2, tirsdag 3. april, kl. 20.15.

Vi har ikke hørt om påsketrening i de andre lagene.

Fra og med mandag 9. april er imidlertid kjøret i gang!

Det gjelder også de yngste klassene. Kunstgressbanene gjør at kampene ikke behøver å vente på naturgressbanenes åpning. Men det blir et stort press på kunstgressbanene, som blir avlastet litt når naturgresset åpner 10. mai. Våre første lag ut på matchbanens gress er G8 og G9 som spiller der 10. mai.

Blir abstinensen for sterk i de få dagenes ventetid som står igjen, må du ta en dose TV-fotball!

Vil du se nærmere på terminlista for Rommens lag gå inn på Fotball.no, trykk på Kamper.

God påske!*

Postet av Rommen Sportsklubb den 24. Mar 2018OBOS-Cup 2018 starter opp

Postet av Rommen Sportsklubb den 20. Mar 2018

OBOS-Cupen (Oslomesterskapet) har endret reglene. Det spilles innledende runder som serie, før det gås over til finalespill. Dette gir alle lagene flere kamper. Gruppene og kampene er satt opp. Men det er klubbene som avtaler tid og sted. Hvis du sjekker terminlistene vil du se at foreløpig er det mange hull med hensyn til klokkeslett og sted. For Rommens vedkommende er det bare J13 og A-laget som foreløpig har avtalt med motstanderne.

J13 møter Grüner på Dælenenga allerede onsdag 21. mars, kl. 18.00

A-laget møter Veitvet på KFUM-Arena (Ekeberg) fredag 23. mars, kl. 19.45

Terminlister og regler finner du her.Det ser ikke sånn ut . . .

Postet av Rommen Sportsklubb den 9. Mar 2018

Her finner du

Terminlistene 

Vær oppmerksom på at OBOS-Cupen (Oslomesterskapet) er lagd som en serie. Kampene er satt opp, men klokkeslett og baner er ikke klare. Det vil også bli forandringer på datoene.

Foreløpig vet vi ikke når terminlistene for barnefotballen kommer. Det gjenstår noen kamper i vinterens futsalserie. Disse framkommer av terminlistene.Levert av IdrettenOnline