Velkommen til hektisk uke

Postet av Rommen Sportsklubb den 23. Apr 2018


Uke 17 blir det mulig å sjekke ut hvordan ståa er for mange av Rommens lag. 13 lag skal ut i 18 offisielle kamper fra mandag 23. til søndag 29. april. Det er serie- og OBOS Cup-kamper. 11 kamper er på Rommensletta. 5 av disse er mandag og tirsdag. I tillegg spiller Herrenes C-lag borte mot Bøler på Haraløkka mandag kl. 21.00. G10 Rommen 2 spiller borte mot Grei 3 på Grei kunstgress tirsdag kl. 19.10.

Så går det slag i slag utover hele uka, og avsluttes med tre kamper i OBOS Cup på søndag.

Med andre ord, det skal være mulig å plukke ut noen oppgjør som du kan se. For å holde oversikten over kampene kan du sjekke ut terminlistene.


Du skal vite at spillerne og klubben setter pris på at du kommer og heier.

Velkommen til kamp!
Mange kamper i vente

Postet av Rommen Sportsklubb den 16. Apr 2018

Mandag 16. april braker seriespillet løs for alvor. J17 startet fredag 13. Det var ingen ulykkesdag. De slo Fossum IF på bortebane med 6–0! Fossum IF er store på jentesida med 230 jenter fordelt på 10 barnelag og 4 ungdomslag. Dessverre har vi ikke fått noe referat fra kampen. Men 6–0 høres bra ut, og det hadde vært fint om det var standarden, iallfall noe å strekke seg etter for våre andre lag.

To Rommenlag er satt opp på Rommensletta kunstgress mandag 16. april. Først ute er G10 år, Rommen 2, som møter Kjelsås 3 kl. 18.00.

Kl. 21.00 er det C-laget for senior menn som spiller 7er. De får Ski på besøk. Det skal bli spennende å se hvordan gutta behersker 7er-formatet.

Det var satt opp ytterligere en hjemmekamp: Gutter 08 år mot Lambertseter 2, kl. 18.00 på Rommen grus 5er (altså det vi gjerne kaller Vestlibanen), men det er usikkert om banen er isfri. Og det er ikke mulig å finne plass til den på kunstgresset fordi det på grunn av den vanskelige banesituasjonen er flyttet kamper hit fra andre baner.

B-laget starter også sesongen denne mandagen. Det er ikke til å skjule at det er knyttet store forventninger til dette laget etter fjorårssesongen. Laget starter borte mot Høvik. Kampstart kl. 20.15.

Til og med lørdag spiller det Rommenlag hver dag. Alle er bortekamper, så det er greit å følge med på terminlistene.

Lykke til med sesongen!Litt ekstrarabatt er greit!

Postet av Rommen Sportsklubb den 12. Apr 2018Torshov Sport jubilerer

Postet av Rommen Sportsklubb den 12. Apr 2018Levert av IdrettenOnline