Hva venter vi på . . . ?

Postet av Rommen Sportsklubb den 19. Jul 2018


Det er noen uker siden den siste seriekampen i årets vårsesong. De fleste av oss har vel også fått med noen fotballkamper som har foregått i Russland. Men her i hengekøya begynner det å krible litt i fotballtålmodigheten. 

7. august møter A-laget Ski borte og drar dermed igang en svært spennende høstsesong. Laget har 30 poeng og leder avdelingen. Det er 6 poeng ned til Holmlia og Kolbotn. Vestli ligger på 4. plass med 23 poeng.

Uka etter er det duket for et meget spennende oppgjør på Rommensletta mot avdelingstoer Holmlia! Det første oppgjøret vant Rommen 3–2. Vi regner med at Holmlia er meget revansjesugne.

Hvordan gutta har skjøttet treninga i sommer får du anledning til å sjekke i to treningskamper. De spiller borte mot Slemmestad tirsdag 31. juli, kl. 20.00, og borte mot Heming torsdag 1. august, kl. 20.00.

B-laget ligger på 2. plass i sin avdeling og starter høsten med hardest mulig motstand: avdelingsleder Høvik. De har 1 poeng mer enn Rommen. Det betyr at Rommen med seier går opp i ledelsen. Men, vi har et sårt minne fra den første kampen mellom lagene i vår, Rommen tapte 7–0! Kampen spilles på Rommensletta mandag 13. august, kl. 20.15.

G19 Junior starter på Rommensletta 17. august kl. 18.30 mot HSIL. Rommen trenger de 3 poengene for ikke å miste kontakten med de to lagene som ligger foran på tabellen. Det forrige møtet mellom lagene ble svært målrikt. HSIL dro i land seieren med 6–5.

J17  avsluttet før ferien med solide 4–1 over Fossum IF. Jentene starter opp igjen på Rommensletta fredag 24. august, kl. 18.30 mot Bjørndal IF. Rommen vant 7–1 borte i det første møtet. Vi tror Rommen har store muligheter til å ta tre nye poeng. Det vil gi muligheter for å kjempe om 2. plass utover høsten. Nesodden på 1. plass er det neppe noe å gjøre med. De har sju seire av sju mulige.

Inntil videre får vi kose oss i det varme været. Pass på væskebalansen.

Ha en fortsatt fin sommer!


Kanskje vi greier å hale i land noen store seire utover høsten!

Vi kommer om noen dager med oppdateringer om de andre lagene. IKEA har jobbet med kjøkken/kaféløsningen. Dette kommer vi også tilbake til.Klubbhuset pusses opp

Postet av Rommen Sportsklubb den 4. Jul 2018

Gunn og Sara fra IKEA gleder seg til å ta fatt på planleggingen av innredningen av klubbhusets kjøkken og kafe . . .


. . . det kan de gjøre med blanke ark . . .


. . . for denne svært velbrukte innredningen har gjort sitt gjennom mange, mange år, og kan bare rives ned


Klubbhuset skal også pusses opp utvendig og innvendig. Dette skal utføres av Bymiljøetaten. Det er en større prosess. Vinduene skal skiftes. Antagelig må også utvendig panel skiftes/repareres. Innvendig skal garderobene fikses opp. Toalettene likeså. Strømopplegg og armaturer skal skiftes. Alt dette arbeidet krever anbudsrunder og kommunale prosesser. Det vil nok gå noen måneder før det fysiske arbeidet kommer igang.


Bymiljøetaten har tatt noen grep for å komme igang med noe av arbeidet. Blant annet er kontoret i annen etasje malt og det har blitt lagt nytt gulv


Utvendig er det en stor jobb som må gjøres. Blant mye annet må vinduene byttes. Treverket er blitt veldig dårlig.


Det har vært mye jobb over lang tid for klubbens styre før arbeidet med å få klubbhuset til å stå fram i ny, tiltalende drakt og funksjonelt i bruk endelig er i gang. Vi tror også at de gode støttespillerne vi har hatt for å få dette til økonomisk og praktisk, ser fram til å se det ferdige arbeidet. Dette gjelder i særlig grad Bydel Stovner som har støttet økonomisk og satt prosjektet høyt på prioriteringslista. Vi gleder oss også over IKEA Nabofonds smidige og raske beslutning om å hjelpe oss med interiørdesign og utstyr. Bymiljøetaten har hatt en svært positiv holdning til å få prosjektet gjennomført.

Rommen SKs medlemmer har ventet på dette lenge. De må forøvrig regne med at det blir en del dugnadsjobbing i forbindelse med rivingen på kjøkkenet og malingen i kaféen. Disse lokalene har vi stor tro på skal være ferdige før skolestart.
Levert av IdrettenOnline