Det blir en Dag 5 i Vervekampanjen 2018

Postet av Rommen Sportsklubb den 20. Sep 2018

Årets vervekampanje rettet mot jenter og gutter født i 2012 har avviklet de fire samlingene det var lagt opp til. På den siste samlingen var det 20 lykkelige unger til stede. Det har vært veldig populært at spillerne tilknyttet A-laget har vært instruktører. Klubben har derfor bestemt at vi tar ytterligere en samling. Det blir på Rommensletta mandag 24. september, kl. 17.30Plaster på såret

Postet av Rommen Sportsklubb den 18. Sep 2018


På det mest mulig upassende tidspunkt, søndag 16. september, var hjemmesidenes redaktør laaaangt unna Jesperudjordet og oppgjøret mellom Vestli og Rommen. Det betydde at nesten 500 forgjeves hadde klikket seg inn på hjemmesidene for å få et referat fra kampen. Som plaster på såret ligger kampen her lagt ut fra YouTube!

Klikk her for å se kampen:

Vestli-RommenRommen A på vei til opprykk?

Postet av Rommen Sportsklubb den 18. Sep 2018

Rommen ligger suverent på topp i 4. divisjonens avdeling 3. Det er kun Kolbotn som har muligheter for å snyte Rommen for opprykk til 3. divisjon. Og det er nettopp Kolbotn som kommer på besøk til Rommensletta i kveld. Det står igjen 4 kamper og 12 poeng å kjempe om. Rommen leder med 11 poeng og 16 mål på Kolbotn. Dermed vil Rommen rykke opp med seier – og mest sannsynlig også med uavgjort. Å ta igjen 16 mål på de 3 kampene som står igjen etter kveldens kamp, er nok i overkant. Rommen har ikke sluppet inn mer enn 10 mål i serien. De har spilt svært klokt i forsvar, og kanskje særlig i slutten av kampene.

Men, uansett, Rommen går selvfølgelig for seier. Tap har egentlig ikke vært noe tema i serien i år. Laget står med 14 seire, 4 uavgjorte og 0 tap.

Vi anbefaler en tur til Rommensletta for å se dette spennende oppgjøret. 

For dem som har litt god tid anbefaler vi også forkampen. Det er oppgjøret i G13 mellom Rommen og Hasle/Løren 2. Rommens G13 har hatt en variabel sesong, med en fin oppstart. Så ble det noen rare resultater, men i de to siste kampene har de slått Ellingsrud 17–3 og Sagene 20–1! Vel verdt å bli litt kjent med disse gutta. Kampen starter kl. 18.45.Vestli søker revansje over Rommen i TV-sendt kamp

Postet av Rommen Sportsklubb den 5. Sep 2018


Vestli vil nok gjerne hevne 3–1-tapet for Rommen i sesongens første møte. Dengang i begynnelsen av mai ledet Vestli avdelingen knapt foran Rommen. Og kampen var jevn, med et lite overtak til Vestli i første omgang, mens Rommen overtok i annen omgang. Nå har Rommen befestet sin posisjon i toppen, mens Vestli har glidd litt nedover på tabellen. Men vi er sikre på at nabooppgjøret kommer til å bli av det spennende slaget. Vi vet ikke hva slags kriterier Eurosport bruker for å velge ut kamper fra de lavere divisjoner. Sikkert er det at denne gang har de valgt en klassisk duell mellom to naboer fra Stovner. Lagene har vist gode takter i år, og gleder seg til å vise seg fram for tv-seere og tilstedeværende tilskuere. Vi regner også med at talentspeiderne er til stede, for det er mange lovende talenter på de to lagene! Kom og sjekk dem ut.

Dette er en kamp du ikke bør gå glipp av, så rydd tid, ta med slekt og venner på en tur til Jesperudjordet søndag 16. august!

Kampstart 15:00. Vær ute i god tid, vi tror det blir trangt!
Levert av IdrettenOnline