Årets første treningskamp er spilt

Postet av Rommen Sportsklubb den 27. Jan 2019


Rommen møtte tidlig lørdag kveld Moss, som spiller i 2. divisjon, til treningskamp i Manglerudhallen.

Den endte 1-1.

Det ble en jevn affære, hvor Moss hadde et visst overtak i 1. omgang. Men hvor vi hadde omgangens største sjanse på en rask kontring.

Det var en kamp preget av høy intensitet, og sådan viktig læring for oss, da vi må utvikle lagets spillestil til å bli effektiv på et høyere nivå.

I pausen ble det gjort tre bytter. Hele front-rekka ble byttet og det gjorde at vi trengte litt tid på å komme i gang med eget spill i 2. omgang. Moss kjørte hardt i det første kvarteret og skapte flere farligheter.

Kamil i mål holdt oss inne i kampen i denne fasen, men Kamil og vi måtte til slutt gi tapt og Moss gikk fortjent i ledelsen.

Vi fortsatte å jobbe med eget spill og spiste oss inn i kampen igjen. Presisjonen ble bedre, og igjen var vi farlige når vi spilte av Moss sitt første pressledd.

Det er også slik vi utlikner alene med keeper.

Etter utlikningen tok vi over kampen og dominerte til tider banespillet. Gjennom dominansen på midtbanen skapte vi flere sjanser det siste kvarteret av kampen, men vi var dessverre ikke i stand til å avgjøre kampen i vår favør. Dermed endte det 1–1, noen som alt i alt var et greit resultat.

Vi fikk matchet mot oss mot et godt lag fra ett nivå høyere enn oss selv, noe som er viktig for å ta steg som lag og i utviklinga av enkeltspillere. Vi gjorde totalt 7 bytter, så mange i troppen fikk verdifull kamptrening.

Vi skal ta med oss erfaringen fra kampen og jobbe videre i ukene som kommer.

Neste søndag, 3. februar, møter vi Brumunddal  (3. divisjonslag ), kl 12.00 på Ekeberg Arena.


Mot slutten av kampen hadde Rommen flere muligheter, men scoret dessverre bare en gang0 Kommentar

Oppkjøringa mot 3. divisjon er igang!

Postet av Rommen Sportsklubb den 25. Jan 2019

Rommen møtte Moss 13. juni 2007 i 2. runde i Norgesmesterskapet. Det endte med 7–0-tap. Nå skal vi møte dem i en treningskamp som er et ledd i Rommens forberedelser til 3. divisjonsspill i 2019. Forhåpentligvis blir det en revansje for Rommen. Men, det er vel ikke det som er det viktigste momentet i dette oppgjøret for trenere og spillere. Likevel hadde det vært litt moro . . .

Nå har du faktisk sjansen til å være med fra begynnelsen på den spennende reisen Rommen har tatt fatt på. Benytt anledningen til å bli kjent med spillestil, og ikke minst spillerne. Det er mange nye fjes siden 2007. Og de har utrolig gode ferdigheter. Du har vel sett videosnutten med Ayoubs triks i Beitostølen Cup? Forøvrig en cup som Rommens 1. lag vant, med Rommens 2. lag på 3. plass!

Et vorspiel i Manglerudhallen er den perfekte oppladningen til lørdagskvelden!

I 2007 var det avanserte løsninger for reporterne som sendte direkte. Det blir det vel ikke fra Manglerudhallen, så det er best å komme og se kampen.


0 Kommentar

INNKALLING TIL ÅRSMØTE 2019

Postet av Rommen Sportsklubb den 24. Jan 2019


Rommen SK sitt årsmøte avholdes i klubbhuset mandag 25. februar 2019, kl. 19.00.

Saker som ønskes behandlet på årsmøtet må være styret ihende senest mandag 11. februar 2019.

Medlemmer som har fylt 15 år og har vært medlem i minst en måned har stemmerett.

Støttemedlemmer har forslagsrett og stemmerett.

Styret anbefaler at de som har barn under 15 år melder seg inn i klubben som støttemedlem slik at de får formell innflytelse på klubbens arbeide


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline