Ketchupeffekten!

Postet av Rommen Sportsklubb den 26. Mar 2019


Vinteren, det vil si ventetida, er over. Nå starter vi fotballsesongen med en slags ketchupeffekt. Vi har ventet og ventet, og så starter nærmest alle lagene på en gang. Nå skal vi få se hvordan Rommens lag har utviklet seg i løpet av den lange treningsperioden. Har de utviklet seg sportslig, og er de i stand til å møte den lange sesongen som kommer? Den strekker seg fra april til oktober.

Et par cupkamper er spilt, en til skal spilles før vi kommer til april. 1. april starter seriekampene. Nedenfor er en oversikt over kampene fram til og med 8. april. Gå inn på www.fotball.no og få en oversikt over alle kampene i sesongen 2019.

Det er så mange kamper at du sikkert har mulighet for å se noen av dem.

 

Vi sees på banen!0 Kommentar

Innbydelse Dag 2 av Rommens Dag 2018 i 2019!

Postet av Rommen Sportsklubb den 21. Mar 2019


De avgjørende kampene i Rommens Dag spilles lørdag 23. mars i Haugenstuahallen. Kampene starter allerede kl. 09.20. Så husk å sette klokka på ringing!

Kiosken er åpen, så det er mulig å få seg en kopp kaffe for dem som trenger en ekstra øyenåpner.

Juniorlaget er erstattet av et blandalag. Seniorlaget er et ordentlig seniorlag.
0 Kommentar

Ventetid er over. Sesongen starter nå!

Postet av Rommen Sportsklubb den 20. Mar 2019


Ja, lørdag 23. mars, kl. 18.00 er det avspark i kvalifiseringskamp om plass i Norgesmesterskapet (Cupen). Rommen møter vår gamle kjenning Heming på KFUM Arena. Det ser ut til å bli herlige 8 varmegrader og solskinn, altså den perfekte start på en lørdagskveld.

De første offisielle kampene har allerede blitt spilt. G2004 har spilt OBOS Cup-kamp. Den tapte de med 3–2 borte mot Oppegård.

J2005 har også spilt OBOS Cup-kamp. Der var de satt opp mot stjernelaget Røa. De satte inn 2 mål. Det hjalp lite for Røa scoret 13.

Juniorlaget er først ute med seriekamp. Og de starter like godt med et nabooppgjør. Vestli kommer til Rommensletta med et lag som ser sterkt ut. Det skjer mandag 1. april, kl. 18.30. Det blir nok ingen spøk.

Samme dag reiser G2008 til Ekeberg kgr 2, 7er B, for å møte Bækkelagets Tornado.

Så går det slag i slag, ofte flere kamper om dagen. Hold deg oppdatert på tidspunktene ved å sjekke fotball.no

God fornøyelse – vi sees på banen!


0 Kommentar

Innbydelse til Rommens Dag 2018 i 2019!

Postet av Rommen Sportsklubb den 7. Mar 2019

Endelig er Rommens Dag rett rundt hjørne. Dette er Rommens Dag 2018 – Litt forsinket, kan man si! Det er fordi det er for dårlig kapasitet i Haugenstuahallen, noe som gjør at det er vanskelig å finne ledige dager. En annen ting er at vi nå trenger to dager for at alle skal få være med. Espen har lagt ut nedenstående melding:

 0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline