Breddeaktiviteter stoppes ut april

Postet av Rommen Sportsklubb den 12. Mar 2020

Dette innebærer all form for trening, samlinger og kampaktivitet i fotballen.

Norges Fotballforbund har vedtatt at all breddeaktivitet stoppes ut april. Dette innebærer all form for trening, samlinger og kampaktivitet.

Vedtaket kommer som følge av FHIs anbefalinger om tiltak for å hindre spredning av koronaviruset i Norge. NFF følger situasjonen tett og er sammen med NIF i løpende dialog med helsemyndighetene.

Onsdag kom helsemyndighetene med nye retningslinjer for gjennomføring av arrangementer i Norge, og på bakgrunn av dette har NFF besluttet å innstille all aktivitet på breddenivå. Idrettslag som har spørsmål vedrørende dette bes ta kontakt med sin lokale fotballkrets. Informasjon vil også bli oppdatert på fotball.no

- Vi har over 370 000 aktive medlemmer, og veldig mange er involvert i fotballen på ulike måter hver eneste dag. NFF har et stort samfunnsansvar, og i likhet NIF og resten av Idretts-Norge tar vi situasjonen på alvor og følger rådene fra helsemyndighetene for å bidra til å begrense spredningen av koronaviruset, sier Pål Bjerketvedt, generalsekretær i Norges Fotballforbund.

I løpet av dagen vil det komme en oppdatering på hva som skjer med Toppserien, Eliteserien, 1. divisjon kvinner, OBOS-ligaen og PostNord-ligaen.


0 Kommentar

Referat årsmøte 2020

Postet av Rommen Sportsklubb den 2. Mar 2020


Styret hadde også i år store forventninger til at det skulle bli et godt oppmøte på årsmøtet. Men, i likhet med de foregående årene var det også denne gang labert oppmøte. Vi tar det i beste mening, og regner med at Rommens medlemmer synes klubben drives på en slik måte at medlemmene synes medlemskontingenten og treningsavgiften ligger på et riktig økonomisk leie, og at de får mye utstyr og gode sportslige tilbud for pengene. Klubben betaler påmeldingsavgiftene til cuper og turneringer. I tillegg dekkes kursutgifter for dem som ønsker å ta relevante sportslige og administrative kurs.

Behandlingen av årsmøtesakene gikk greit. Det var ikke kommet forslag fra medlemmene som var ønsket behandlet av årsmøtet. 

Styresammensetningen er stabil i klubben. Det var mange på valg, men kun to ble skiftet ut. Frank E. Fossum sluttet som nestleder og ble erstattet av Rune Wie. Kasper Amdal forlot styret og ble erstattet med Øzgur Demirci.

Nedenfor er Årsmøteprotokollen fra 2020:0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline