RSK A – Lommedalen 2–3

Postet av Frank Eilert Fossum den 24. Apr 2017

I godt solskinn, men kald vind, kunne A-laget ønske Lommedalen velkommen til Rommensletta


Ble det mynt eller krone?


Rommens staute startellever i de nye draktene. Det har vært blest rundt Rommens sportslige satsing i år. Resultatet har blant annet vært stor nysgjerrighet fra sponsorer, og har gitt utslag i annonser både på bryst, skuldre og rygg


De som ikke fikk starte, fikk plass på ressursbenken


Som antatt ble det jevnt i kampen mellom Rommens A-lag og Lommedalen. Tempoet i åpningen av kampen var ganske friskt. Uten at det førte til de store sjansene. Forsvarene spilte bra, og var vanskelige å komme gjennom. Etter et kvarters spill kom Lommedalen opp på vår høyre side i god fart. Kissma var raskere, og tok igjen og tok ballen fra spilleren. Det like ikke lommedølingen, og feide Kissma ned bakfra. Ren sabotasje. Kissma måtte forlate banen med skulderen ute av ledd.

Etter en god åpning sank nivået både på spill og fart. Og vi hadde en klar følelse av at det er tidlig i sesongen. Det manglet flyt. Resten av omgangen ble litt uinteressant, i alle fall fra tilskuerplass. Riktignok fikk vi et støkk da halvtimen nærmet seg og Lommedalen fikk i vei et svært overraskende og godt skudd – like utenfor. Få minutter etter fiket Yazz kraftig til ballen, men den føyk over.


Det ble en frisk og lovende start på kampen. Her er det Rommen som angriper


Lommedalen presser Rommens forsvar sammen


Det var godt driv i kampen i perioder


Om første omgang var uten de aller farligste hendelser foran mål startet annen omgang helt annerledes. Etter bare 1 minutt scoret Zacaria for Rommen. Det ble litt større intensitet igjen. Nær 20 minutter etter jobbet Lommedalen iherdig utenfor vår sekstenmeter. De fikk to forsøk, og utlignet på det andre. Rommen svarte umiddelbart, satte ballen i nettet – men annullert. I stedet var det Lommedalen som 4–5 minutter etter gikk opp til 1–2. Nå ble det travelt ute på banen, og bare 10 minutter senere var Vuc frampå og lagde 2–2.


Rommen har scoret kampens første mål


Det tok ikke veldig lang tid før Lommedalen satte inn sin første scoring . . .


. . . og deretter gikk opp til 1–2


Rommen kjemper for å få en utligning, og lyktes med det


Spillerne begynte å bli slitne. De hadde ikke helt kontroll i duellene. Det ble strekk i lagdelene, og det minnet i denne perioden mer om 8. divisjon enn B-lagets kamp på fredag. Og så skjedde det som syntes helt unødvendig. Med bare få minutter igjen å spille fikk Lommedalen lov til å sette inn 2–3.


Lommedalen har satt inn 2–3 . . .


Rommen prøvde frenetisk å få til nok en utligning, men dette var det nærmeste de kom, ballen stryker like utenfor


Hvis vi prøver å se kampen som et hele, og ser bort fra øyeblikkets skuffelse for supporterne, blir Rommens innsats mer positiv. Det er ingen tvil om at det er en talentfull gruppe med mange lovende unge spillere og flere litt eldre erfarne. Vi ser også at kampen mot Lommedalen nok ble preget av at flere av våre spillere ikke var tilgjengelige på grunn av skader og karantene. Også noe manglende kamp- og treningsgrunnlag, gjorde at de ble slitne. Det var en årsak til forholdsvis mange bytter. Samspillet led av dette.

Mye kan justeres på i tida fram til neste kamp som er 2. mai, kl. 20.15 på Rommensletta. Da får vi spennende besøk av Vollen som vant 4–0 over Romsås. Vollen får forøvrig besøk av Vestli tirsdag 25. april, kl. 20.15.

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline