Juniorlaget vant igjen

Postet av Frank Eilert Fossum den 25. Apr 2017

Rommens juniorer starter første omgangs målfest


Rommens juniorlag (G19) er en viktig del av klubbens sportslige satsing med tanke på rekrutteringen til senioravdelingen, og ikke minst som et mål å strekke seg etter for de yngre spillerne. Juniorspillerne, og også seniorspillerne, er tenkt å være viktige forbilder for klubbens barn og ungdom.

Juniorlaget er delvis nykomponert. Det har Filip Bes som trener. De startet årets serie med å slå Bygdø Monolitten 4–2. Kveldens motstander knuste et annet lag fra Bygdøy, Huk, med 13–0!

Kampen åpnet jevnt, men Frigg hadde nok et par prosent mer ballbesittelse, uten at det førte til noen store farligheter. Det var Rommen som fikk tellende resultat etter 15 minutter. Og kort etter satte de inn 2–0. Da halvtimen nærmet seg lå den tredje ballen i Friggs mål. 10 minutter senere gjorde Rommen et overraskende og svært godt gjennomspill, som ble avsluttet med flott skudd til 4–0.


Det ser ut som om Filip og Glenn har bedt gutta benytte seg av taktikken løkkefotball, alle mann på ball; og Frigg er villig med


Yazz påtok seg jobben med å være vikarierende keeper, og det gikk bra


Frigg fikk rikelig anledning til å teste forsvaret sitt


Annen omgang ble litt annerledes. En 4–0-ledelse føles trygg. Man blir psykisk litt mer avslappet. Men det syntes også som om samspillet led. Og man satt igjen med en følelse av at gutta ble slitne og ikke greide å fullføre. Det er det heldigvis midler for: Mer trening og flere kamper. Jeg noterer at treneren er godt fornøyd, og det har han grunn til for det er en utrolig spennende og talentfull spillergruppe, som vi regner med kommer til å glede oss mye i tida framover.

Frigg vant annen omgang 0–1, slik at sluttresultatet ble 4–1.

Rommens neste kamp er mot Grorud 2 på Grorud match søndag 30. april, kl 20.15. Grorud 2 tapte 6–4 for Årvoll 2, men slo Huk 10–3.


Rommen leder an


Jonas er høyest


Yazz og hans forsvar ble satt under press noen ganger i annen omgang


Rommen prøvde også flere ganger i annen omgang å få ballen i mål, men uten hell


Det var sol og fint vær under kampen. Men Helene og Lars Erik er drevne fotballtilskuere, og vet at vårkampene kan være utsatt for sur vind, og hadde kledd godt på seg for å kunne nyte det til dels gode spillet
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline