A-laget sanket inn årets 3 første poeng . . .

Postet av Frank Eilert Fossum den 4. Mai 2017

Vollen ønskes velkommen til Rommensletta i lav kveldssol


Hva sier mynten . . .


Vollen har slått Romsås 4–0 og tapt 4–2 for Vestli. I fjor slo vi Vollen 3–1 og spilte uavgjort 1–1 i våre to møter. Vi regnet med at det kunne bli en jevn kamp. Den åpnet kontrollert, mye ballflytting i et ikke altfor høyt tempo. Med noen tilløp foran begges mål. Og etter 9 minutter kom Rommen inn mot Vollens 16-meter. Skudd ble avfyrt, keeperen ga retur, og Vuk kunne sette inn 1–0. Vollen fikk en god sjanse drøye 5 minutter senere da de fikk frispark rett utenfor 16-meteren. Frisparket endte i en corner som igjen endte i et skudd utenfor.

Yazz mottok en fin pasning og fikk skikkelig opp farta på sida. Han skar inn og hadde en ypperlig sjanse til å legge på til 2–0, og ble nok litt for heit og ballen ble satt utenfor. Men det tok bare 3 minutter før Rommen igjen kjempet godt i angrep. Det førte til en corner. Vuk var igjen på plass, og stanget inn 2–0. Da var det gått 26 minutter. 10 minutter senere fikk Vollen et straffespark og knappet inn Rommens ledelse til 2–1.


Vollen har vært på besøk innenfor Rommens 16-meter uten tellende resultat


Rommen var dyktigere med sitt besøk hos Vollen. Her er ballen på vei fra Vuks fot og inn i mål til 1–0 . . .


. . . til stor jubel fra medspillerneDet ble ofte trangt på kanten


Vollen frispark fra farlig hold endte utenfor


Yazz i farta


Vollenspilleren kommer høyest, men det er Vuk som får panna på ballen og setter den inn til 2–0


Vollen reduserer på et litt omdiskutert straffespark


Det er hyggelig å gå på fotballkamp og treffe gamle medspillere og andre kjente. Thomas Karlaug, Frode Hellum og Magne Dokken har mange minner å dele. Men akkurat her ser det ut som det er utviklingen av magemuskelen som er tema


Annen omgang startet med at Vollen var litt aggressiv og skapte noen brukbare sjanser. Rommen hadde et godt skudd rett utenfor etter drøye 5 minutter. Etter at en Rommenspiller ble overfalt på hjørnet av Vollens 16-meter, kokte det litt og det ble i løpet av de neste 5 minuttene delt ut 3 gule kort.

Ut over i omgangen endret spillet seg, muligens av taktiske grunner ble Rommen liggende lavt de siste 15–20 minuttene. Det skapte litt ekstra spenning for de fleste klareringer i forsvaret ble fanget opp av Vollen og pumpet opp igjen. Det kunne se farlig ut, men forsvaret jobbet godt, og det førte til noen gode kontringer for Rommen. Men ingen av lagene klarte å utnytte de sjansene de fikk, så resultatet fra første omgang ble også stående som sluttresultat. 2–1 ga Rommen 3 etterlengtede poeng.

Poengene er selvfølgelig viktig, men likeså viktig er det å kunne konstatere at det har vært en utvikling i Rommens spill. Det er mange nye spillere, flere av dem viste i denne kampen at de har svært gode anlegg, men det krever noen kvalitetstreninger og et par kamper til for å få dem samspilte. Det er vi sikre på at trenerne Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ivaretar.


Rommen angriper med mange, men Vollen får ryddet unna


Her er det Vollen som er farlig frampå, og Arslan får strekt seg litt skikkelig


Mot slutten av omgangen ble Rommen liggende lavt, og det ble folksomt innenfor 16-meter. På bildet ser det ut til å være 16 mann som kjemper febrilsk. (Det står et par stykker bak linja og bivåner.)


Rommen fikk til noen kontringer og kjempet til sluttsignalet gikk


Det var lettede supportere som kunne slippe jubelen løs, og glede seg over 3 poeng og lovende spill. Nå er det bare å glede seg til neste kamp, som er søndag 7. mai, kl. 15.00 på Trasop mot Oppsal 20 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline