Rommen B ga oss magiske øyeblikk

Postet av Frank Eilert Fossum den 21. Mai 2017

Rommen tar avspark mot Oslo-Ørn, og gir oss stor underholdning utover i kampen


Oslo-Ørn hadde en grei åpning av årets serie med to seire og to tap før de kom til Rommensletta til møtet med Rommens B-lag. Kampen åpnet som kamper vanligvis gjør, litt fram og tilbake og føling på tenna. Ingen av forsøkene i begynnelsen var farlige. Men vi hadde tidlig en følelse av at Rommens spillere følte seg komfortable. Og etter 10 minutter slo de til med et overraskende og godt framspill som fører til 1–0. Bare 5 minutter senere kommer 2–0 etter nok et godt angrep. Og derfra var det full kontroll til Rommen. Oslo-Øst får ikke låne ballen. 22 minutter ut i kampen smeller Dennis inn 3–0. Ssaleh som satte de to første målene lager også 4–0 etter 42 minutter.


Rommen med et tidlig besøk hos Oslo-Ørn, men keeperen tar hånd om ballen


Thomas legger inn noen nye trinn i balldansen


Oslo-Ørn vil også vise at de kan danse med ball


Men, så er det slutt på leken. Ssaleh har satt inn Rommens første mål


Morsom dans er gjort om til harde tak


Etter at Ssaleh setter inn 2–0 tar Rommen total kontroll


Rommen spilte i lange perioder av første omgang en fotball du sjelden ser, iallfall ikke under annen divisjon. Det gikk elegant og rolig fra mann til mann. Vi fikk se prøver på hva mange av dem innehar av slepen teknikk. Gutta hadde det gøy. Men, det var litt synd at de ikke benyttet overtaket til å teste det til en mer konstruktiv angrepsfotball. Uffda! Kan jo ikke klage, gutta lagde tross alt 4 mål på en omgang.

Vi forventet en god del av annen omgang, også fordi Oslo-Ørn fikk utvist en mann i første omgangs siste minutt.

Omgangen fikk en annen karakter. Det glitrende klikk-klakk-spillet ble borte og det ble litt mer rotete. Men, det var mange angrep og gode skudd. Øzgurs frispark til 5–0 hadde vært grunn til å ta inngangspenger!

Les referatet fra kampen på Rommen SK fan-page.Oslo-Ørn prøver seg, men Rommenforsvaret rydder unnaAnnen omgang nærmer seg 20 minutter, da det blir et møte godt utenfor Oslo-Ørns sekstenmeter. Møtet fører til frispark for Rommen . . .. . . Øzgur får til et drømmetreff, som fyker i forholdsvis lav høyde over muren . . .. . . og inn i nota til Oslo-Ørns keeper, og fastsetter sluttresultatet til 5–0Øzgurs fantastiske mål, og kampen som helhet får fortjent applaus

1. juni, kl. 20.15 kommer den fremste motstanderen til Rommen SK om topplassen i avdelingen, Grei 2, til Rommensletta. Er du glad i god fotball er det bare å komme!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline