David mot Goliat. Denne runden vant Goliat

Postet av Frank Eilert Fossum den 31. Mai 2017

Skeid 2 ønskes velkommen til Rommensletta


David (Borim) og Goliat (William) hilser før kampen starter


Når andrelaget til de store klubbene kommer til kamp er det spennende å se hvilke spillere de møter med. Så også når Skeid 2 kom på Rommensletta mandag 29. mai. Og de hadde selvfølgelig med flere spillere med A-lagserfaring. Et par av dem svært rutinerte, som kapteinen Frøskeland og Ademaj. Men de hadde også med mange unge, lovende spillere. En av dem var den tidligere Rommenspilleren Noor Hussaini. Som guttunge bøtta han inn mål for Rommen.

Kampen åpnet litt forsiktig, men det tok ikke mange minuttene før vi skjønte at det ikke var tilfeldig at alt spillet foregikk på Rommens banehalvdel. Men det virket ikke så farlig det Skeid holdt på med, så vi tenkte at Rommen lå lavt med vilje. Det tok drøye 10 minutter før Rommen kom ordentlig opp i Skeids forsvar og fyrte i vei et skudd. Da ble det fart i Skeid, og i løpet av et par minutter putta de to mål. Og under 10 minutter senere sto det 0–3!


Rommens mareritt sparkes igang


Rommen forsvarer seg . . .


. . . men Skeid scorer


Rommen sleit voldsomt med å passere den hvite midtstreken


Skeid setter så inn 0–2, og her 0–3


Deretter har Rommen en kort periode hvor de steller stand litt uro i Skeids forsvar, blant annet i form av et par gode innkast. Etter 35 minutter fyrer Skeid av et skudd som Arslan redder. Osama setter igang et raid langs sidelinja helt opp til Skeids keeper, som avverger. I dette tilfellet ser vi at Rommen ikke greier å henge med i tempoet.


Rommen tester Skeid


Spente på sidelinja: «Får vi til noe nå . . .?»


Noen endringer blir gjort i pausen. Rommer kommer mer med. Men da Skeid får givendes et mål etter 8 minutter skjønner alle at Skeid får med seg 3 poeng hjem til Torshov. Allikevel er spillet litt mer oppløftende for Rommen. Mulig det kun er på grunn av taktisk omlegging. Uansett så svinger spillet i alle fall mer, og Rommens spillere er mer aktive. Men, Skeid er bedre i alt, og i løpet av det siste kvarteret setter de inn ytterligere 3 mål. 0–7 er stygt!


Oii, her er Rommen nære på


Det blir noen harde tak, og delt ut noen få gule kort. Men alt i alt var spillet ganske snilt


Dette skuddet til Rommen var ikke snilt, det var ei skikkelig kanonkule, men dessverre over


Rommen hadde ikke noe å sette inn i forsvaret i de siste minuttene av kampen. Dette er det 7. og siste målet, hvorav altså 3 kom i løpet av det siste kvarteret


Rommen hadde tilløp til et par angrep, hvorav dette er det siste, men det var resultatløst


Fordelen med fotball er at spilte kamper er historie. Og, som vi vet, det var David som slo Goliat i det endelige oppgjøret!

Husk å les Rommen SK fan-page sitt referat fra kampen.Det var ikke fritt for at vi savnet en spiller med Øzgurs kvaliteter med tanke på fart og avslutningsevne, og ikke minst, stå-på-vilje. Til venstre Borak, Rommens framtid?0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline