TOPPOPPGJØR

Postet av Frank Eilert Fossum den 2. Jun 2017

Rommen ønsket Grei velkommen til Rommensletta


Grei virket utilnærmelig før kampen med sine seks seire av seks mulige. På den annen side, Rommen hadde fem seire og en uavgjort, og gutta har imponert med godt spill – og ikke minst – med veldig godt humør, både på og utenfor banen!

Da kampen kom igang, viste det seg at Rommen hadde overraskende godt grep om kampen. Det aller meste foregikk på Greis banehalvdel. Men lagene fikk ikke til noen veldig store farligheter de første 15 minuttene. Men da spilte Rommen seg til en corner, og en usannsynlig god sjanse oppsto, men ballen gikk utenfor. Grei slo umiddelbart tilbake, og bare en kjemperedning av keeperreserven Dana gjorde at det fortsatt sto 0–0. Få minutter etter har Dana nok en god inngripen. Var det noen som snakket om keeperproblemer . . .


Joa kommer høyt og fritt og nikker kraftfullt mot mål, men utenfor . . .


. . . og både han og resten av Rommenspillerne fortviler


En som ikke behøvde å fortvile var keeper Dana. Han hadde flere praktfulle redninger og gode inngripende


Yazz var veldig aktiv og aggressiv. Etter vel 20 minutter kom han igjennom til alle tiders mulighet, men fikk ikke stokket beina – eller var det hodet – i alle fall ble det ikke noe av. Men straks etter var han der igjen og da ble det noe av. Han ble felt, og Rommen fikk straffe. Den satte Joa sikkert inn til 1–0.

Resten av omgangen svingte det fram og tilbake. De aller siste minuttene, som det ble mange av på grunn av minst 4 minutters tilleggstid, ble det litt hektisk og litt hett.


Joa setter sikkert inn straffesparket


De to veteranene Ferhat og Rune ser måpende på UFOen som kommer susende mot dem


Annen omgang ble også preget av at det var to gode og jevne lag på banen. I og med det sto bare 1–0 og lagene hadde sine sjanser, ble det spennende og morsomt å være tilskuer. Og spenningen varte helt til ordinær tids siste slutt. Da smelte Øzgur til med et herlig skudd til 2–0. Grei prøvde seg, men fikk ikke noe resultat i den tillagte tida.

Fyldig og morsomt referat får du på Rommen SK fan-page.Rommen presser Greiforsvaret, men de får nikket unnaHer er det Grei som trykker på inne i 5-meteren til DanaHelt mot slutten av kampen får Øzgur et perletreff, og ballen svinger seg inn til 2–0Rommens spillere er en hyggelig gjeng som vet å takke, og sette pris på støtten fra de trofaste supporterne. Og takken gjengjeldes, B-laget skuffer oss ikke
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline