J12 i en viktig læringsfase

Postet av Frank Eilert Fossum den 19. Jun 2017

Rommens jenter jubler for 2–0-scoringen


Oppgjøret mellom Rommen og HSIL i J12 var forkamp til A-lagets regnværskamp mot Grei 13. juni. J12 er er nytt lag som startet i vinter. De begynte treningene med 8 spillere. Ved seriestart var de omtrent dobbelt så mange.

De har hatt en overraskende god start med tanke på at de er helt ferske. Resultatene har svingt litt, men det er ikke så viktig i denne første sesongen. Det som er viktig er å se om de har utvikling av egne prestasjoner og i samhandling med de andre jentene – og ikke minst, at de viser økt forståelse av spillet fotball.

I kampen mot HSIL åpnet de godt. Hadde tak på spillet, og etter 10 minutter hadde de scoret 2 mål. I tillegg hadde Malin i mål noen gode inngripner og redninger som bidro til at HSIL ikke hadde scoret. Men etter 14 minutter glapp det litt og HSIL laget sitt første mål. Få minutter etter utligner de til 2–2. Rommen går rett i angrep etter avspark og går opp til 3–2.


Malin med fin redning av HSILs skudd


HSIL kan juble for sitt første mål


På tross av at Rommen fortsatt ledet kunne vi konstatere at kampbildet har endret karakter. HSIL har overtatt hele banespillet. Hva skjedde? Ikke godt å si. Trenerne og spillerne har en jobb å gjøre med å finne ut av slikt. HSIL scorer ytterligere to ganger før pause.


Rommen fyrer løs


Det var mange jevne dueller i kampen


Jentene begynner å få tak på viktige detaljer som innkast


Rommen scorer . . .. . . til stor jubel fra sidelinja


HSIL hadde tatt ledelsen i kampen ved pause, men heldigvis gikk det bare 2 minutter av annen omgang før Rommen utlignet til 4–4. Og de spilte seg til en corner rett etterpå. Den ble resultatløs. Resten av omgangen spilte de ganske jevnt, men det var HSIL som hadde overtaket, og de scoret ytterligere 4 mål. Resultatet ble en klar seier til HSIL, men spillemessig var ikke forskjellen så stor.


Pausemøtet så ut til å gi resultater i og med Rommen scoret med en gang pausen var over


Malin spiller ut


Ekte idrettsglede får folk til å sveve over gresset. Rommen har scoret


Rommen ble presset, og HSIL lagde noen kjappe mål utover i annen omgang

Dagen etter oppgjøret mot HSIL spilte J12 en utsatt kamp mot Sagene 2. Av referatet på Rommen sportsklubbs Facebookside, ser vi at jentene ikke åpnet så bra, men så snudde det og de reduserte Sagenes ledelse fra 3–0 til 3–2. Jentene viste fint spill og stor innsats. Muligens ble de slitne og greide ikke å score en gang til for å få utlignet, derimot var det Sagene som scoret en gang til.

J12 skal spille en seriekamp til før sommerferien. Det er returoppgjøret mot Ljan. Den første kampen vant Rommen 8–4. Kampen spilles torsdag 22. juni kl. 19.10 på Ekeberg 18 7er.

OBS: Denne kampen er avlyst fordi Ljan ikke greide å stille lag, i stedet blir de kamp mot HSILs jenter på Høybråten Stadion 21. juni, på samme tidspunkt!0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline