Full pott i returoppgjøret mot Vestli

Postet av Frank Eilert Fossum den 29. Jun 2017

Lagene er klare til match, og tre baller som signaliserer sluttresultatet er med: 3–0 til Rommen


Pussig dette med fotball. I flere dager har vi gått og kjent at spenningen bygger seg opp til avspark i et nabooppgjør i fjerde divisjon! For mange av oss er dette en mye viktigere match enn når det er kamp i Eliteserien mellom bønda nede på Enga og romeriksbønda.

Oppgjøret mellom Rommen og Vestli denne gang er også litt viktigere enn den gemenslige kivinga mellom to gode naboer. Rommen spilte en dårlig kamp i det første oppgjøret og ville nå bevise at vi kan så uendelig mye bedre. I tillegg er det jevnt på tabellen og kort vei til nedrykk. Samtidig er det mulig å melde seg på i toppstriden i og med det bare er halvveis i sesongen.

Kampen åpnet akkurat slik vi hadde drømt om. Rommen gikk aggressivt i angrep, og scoret allerede etter 2 minutter. Da hadde de allerede vært nære på scoring. Bare to minutter etter hadde de nye angrep.

Det optimale referat fra kampen er skrevet med faglig tyngde og i malerisk ordlyd på Rommen SK fan-page. Kanskje det ikke engang er nødvendig med bilder. Men de er tatt og står nedenfor.Sola var god og varm, men sto sjenerende lavt, forhåpentligvis fikk tilskuerne med seg . . .


. . . Rommens første mål


Vestli kom etter hvert noe mer med, men forsvaret til Rommen, her representert ved angriper [sic!] Yazz, river til seg ballen


Kamil spilte sikkert, og tok hånd om det meste


Lang rekke både utenfor sidelinja og innenfor


Heldigvis er dette situasjoner vi sjelden opplever på Rommensletta. Vestlis Amira fikk en skikkelig smell i kneet med påfølgende forferdelige smerter. Vi trodde det verste. Men det opplyses at det går bra


Fem minutter ut i annen omgang får Rommen straffe, men litt uheldig straffespark og en svært god redning gjør at det fortsatt står 1–0


Rommen får corner, ballen kommer inn i klynga, nikkes og ender hos Kasper . . .


. . . som med et skikkelig saksespark sender ballen gjennom Vestlis forsvar og inn i mål: 2–0


Etter 43 minutter spilles Vuk gjennom. Han misser ikke, men fastsetter sluttresultatet til 3–0 . . .


. . . og halleluja-ropene runger over Rommensletta!Rommens spillere kommer som vanlig og takker den trofaste gjengen med supersupportere


Om det var halleluja-stemning blant supporterne, så var det ikke mindre halleluja i Rommens garderobe


Nå blir det fotballpause for A-laget fram til lørdag 12. august. Da reiser de på langtur til Lommedalen og spiller der kl. 16.00. Lommedalen er nummer 2 på tabellen, 3 poeng bak Grei. Rommen er oppe på 18 poeng, som gir en 5. plass.

Det som er av fotball som Rommen er innblandet i i sommer er Norway Cup, hvor det er med et lag. I tillegg er det med et par lag i Norway Cups 3v3-turnering. Vi kommer tilbake med stoff om dette. Så kikk av og til innom Rommens hjemmesider og Facebooksiden.

God sommer!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline