3v3 på Norway Cup

Postet av Frank Eilert Fossum den 6. Aug 2017


Vi applauderer gjerne for turneringsformen 3v3


3v3 er et turneringskonsept basert på et spill som gir mye ballkontakt, raske skiftninger og krever kjapp hjerneaktivitet for å få til et lagspill. Det siste er vanskelig fordi banedimensjonen er så liten. God teknikk gir en fordel. Selve spillet er utrolig morsomt både for deltakerne og tilskuerne.

Kampene spilles på en bane som er 13 x 21 meter. Målene er 1,55 meter brede og 0,95 meter høye. Spilletid for hver kamp er 7 minutter. Hvert lag spiller 5 kamper. Det er 3 spillere på hvert lag, ingen keeper.

Tidligere har Norway Cup hatt en aldersbegrensning nedad på 10 år. Ved innføring av 3v3 er det åpnet for deltakere fra 6 år.

Rommen SK deltok i år med to lag i denne turneringen, G10 og G11. Lagene spilte alle sine 5 kamper i løpet av fredag. Det ble litt hektisk for det var ned til 10 minutter mellom hver kamp, som kunne være på forskjellige baner. Heldigvis var det ikke langt mellom banene, men spillere, utstyr og tilskuere skulle forflyttes.

Undertegnede hadde ikke anledning til å være med på alle kampene, 10 stykker, som gikk fra kl. 11.20 til kl. 16.10. Nedenfor er bilder fra noen av kampene.


Harde tak i kampen mellom Rommens G10 og Klemetsrud

Det var ikke like hektisk mellom alle kampene, så det ble tid til en prat, både sosialt og fotballtaktisk


G10 scorer mot Imås


Rommens G11 i stort driv mot Sør-Koreanske Rising Star Black. Det var et godt lag med en svært entusiastisk tilhengerskare


Dette må sies å være et ekte klyngespill. Helt i tråd med uttalelsen om at 3v3 skal bidra til gjenskape «løkkefotballen»

Rommen fyrer av mot koreanernes mål. Det hjalp ikke for koreanerne vant kampen


Rommen G10 klistrer ballen opp i hjørnet på Holen/Sons mål. Og de vant kampen


Fotball er følelser. Her fra oppgjøret mellom G11 og Bærumsløkka


En klassisk setting i fotballkamper


Sterke gutter i durabelig kamp. Bildet kan være en grei oppsummering av Rommens innsats i Norway Cup 2017. Det har vært stor innsats i alle kampene vi har sett, og resultatene har vært slik de alltid er i fotball, noen oppturer og noen nedturer.

Forhåpentligvis har alle Rommens spillere, deres familier og Rommensupporterne som var tilstede, fått gode minner for livet.
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline