A-laget på rett vei

Postet av Frank Eilert Fossum den 30. Aug 2017

Rommen og Oppsal 2 klare til fotballkamp – ikke håndbak

Vuk sparker forestillingen i gang


Det så ut som oppgjøret mellom Rommens A-lag og Oppsal 2 skulle starte på normal måte med  litt bølging fram og tilbake og føling på hverandres tenner. Det varte bare i 4 minutter. Da satte Ace et velplassert skudd nederst i hjørnet i Oppsals mål. Etter det hadde Rommen full kontroll. Oppsal kom bare så vidt inn på Rommens banehalvdel. Det tok 15 minutter før de fikk fyrt av et skikkelig skudd på mål, men Kamil hadde ingen problemer med å ta ballen.

Bare 4 minutter etter spilte Rommen seg fram til en corner. Og Yazz kunne sette inn 2–0.

Ace omfavnes etter 1–0-måletRommen høyest i forsvar . . .

. . . og høyest i angrep

Spillerne ser langt etter ballen Yazz har sendt i mål til 2–0-ledelse


Vi ser konturene av et rommenlag slik vi håpet det skulle utvikle seg når den sportslige satsingen ble vedtatt hevet i fjor. Rommens spill skaffet dem tid til å spille fotball. Nå var nok ikke denne utgaven av Oppsal 2 av samme kvalitet som det vi slo knepent borte i vår. Det var mange unge spillere. Men de yppet seg etter en halvtimes spill da Ace pådro seg et gult kort nær midtbanen. Frisparket omsatte Oppsal til en farlig sjanse, og et skudd tett utenfor. Nå kom noen minutter hvor de fikk spillet til å gli, men uten tellende resultater. Rommen fikk heller ikke noe ut av omgangens siste minutter.

Intenst . . .. . . og høytflygendeKamil ble ikke satt på mange prøver i kampen, og hadde et sikkert grep om ballen


I begynnelsen av annen omgang skjedde det ikke så mye. Oppsal fikk den første muligheten. Rommen spilte for å komme i gode posisjoner. Og etter 14 minutter fikk de det til, Ilyas setter inn et flott mål til 3–0. Selv om Rommen spiller seg til sjanser og cornere er ikke rytmen så god som i første omgang. Kissma kom inn, men farten hans ble lite brukt. Da  han fikk sjansen viste han den fram og spilte laget til en corner.  I kampens siste seks minutter ble det mer fart i sakene. Først en dobbeltcorner som endte i at Kajan satte inn 4–0. Kort etter fikk Rommen frispark. Thanu tok det. Dzenan fastsatte sluttresultatet til 5–0.Rommen fortsatte presset i annen omgangBallen på nettaket . . .. . . og ballen i nettet


Rommen har vunnet 3 kamper på rad: Borte mot Vollen 3–1, borte mot Hasle/Løren 5–1 (Oslomesterskapet), og nå mot Oppsal 2. Det gir en 5. plass på tabellen. Neste seriekamp er på Kringsjå kunstgress mot Lyn Toppfotball 2, mandag 4. august, kl. 20.15. Lyn er på 10. plass.


For øvrig vinker det en spennende kamp til oss 16. august, kl. 16.00. Da spiller Rommen kvartfinale i Oslomesterskapet mot Asker på Rommensletta!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline