Rommen A jevnt med Lyn Toppf. 2

Postet av Frank Eilert Fossum den 5. Sep 2017

Et hardt kjempende Rommen i kamp med Lyn Toppfotball 2. Bilde fra vårens møte på Rommensletta


Det er alltid spennende når vi møter Lyn Toppfotball 2 (og andre lag med førstelag i høyere divisjoner) hvilke mannskap de stiller med. Lyn Toppfotball 1 leder sin avdeling og har alle tiders mulighet for opprykk. Lyn Toppfotball 2 som er rekruttlaget deres, ligger dårlig an i 4. divisjon. Mulighetene for nedrykk er store. Det er ikke Lyn interessert i. De vil naturlig nok sikre at rekruttene til førstelaget får best mulig matching. Til kampen mot Rommen møtte Lyn Toppf. 2 med 17 mann hvorav 11 har spilt for førstelaget. Disse 11 har 298 førstelagskamper totalt, hvorav 87 kamper i 2017. 

Så sier statistikken. Men, så er det dette rare og fine med fotball: Alle kamper skal spilles før poengene deles ut.  I vårens oppgjør vant Rommen 5–0. 

Kampen åpnet med et overtak til Lyn. De scoret etter kort tid. Alt så altså ut til å gå som forventet. Etter hvert kom Rommen inn i kampen. De utlignet til 1–1.

I annen omgang snudde det helt. Rommen spilte veldig godt og ble det dominerende laget. Det var i denne perioden vi så et lag som har i seg mulighetene til å nå høyere. Laget må bli mer stabilt over lengre tid, og overfor noen av spillerne må det presiseres at fotball er et lagspill. Veldig hyggelig var det å se at Rommenspillerne tok seg helt ut og var dyktig slitne, og det var ikke fordi de er dårlig trent, men for at de kjempet helhjertet.

Kampen endte 2–2. Med utgangspunkt i annen omgang tror vi ingen hadde protestert om Rommen hadde fått med alle tre poengene hjem til Stovner.

På de tre siste kampene har Rommen fått 7 poeng av 9 mulige: 5–0 over Oppsal 2, 3–1 over Vollen og 2–2 mot Lyn Toppf. 2. Neste kamp er hjemme mot Holmlia 12. september kl. 20.00.

Apropos et eventuelt opprykk i 2019, det ville vært en kul gave til Rommens 50-årsjubileum i 2020!

 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline