G12s oppgjør mot HSIL 2 var preget av ineffektivitet

Postet av Frank Eilert Fossum den 19. Sep 2017

Rommen la stort press på HSIL, men HSIL hadde banens beste spiller i keeperen

G12-kampen mellom Rommen og HSIL 2 på Rommensletta onsdag 18. september var uvanlig i den forstand at Rommen hadde et utrolig antall skudd på og mot mål, men var ikke i stand til å omsette dette i scoringer. Så hvis vi ser på resultatet i første omgang kan det se ut som om den var helt jevn. HSIL hadde ballen en del, men evnet ikke å skape gode angrep.


HSIL kjemper til seg ballen

Og de får en stor mulighet som settes utenfor

Endelig etter halvspilt omgang setter Rommen inn 1–0. I de neste minuttene hadde de en haug sjanser og skudd. Etter 21 minutter var det litt ekstra fomling i HSILs forsvar som førte til at Rommen gikk opp til 2–0. HSIL retter opp mye av inntrykket da de bare 2 minutter etter feier inn et flott mål til 2–1. De får ytterligere en sjanse rett etter. Men så overtar Rommen og kommer til flere muligheter i omgangens siste minutter, og spiller seg til en corner i det 30. minutt og fastsetter pauseresultatet til 3–1.


Rommen har mange skudd på og utenfor mål, men de er ikke så konsentrerte at de greier å plassere skuddene

Men etter et kvarters spill greide de endelig å sette det første målet

Annen omgang var bare 1 minutt gammel da Rommen lager 4–1. Men så går det ytterligere 14 minutter med mange muligheter uten å lykkes. Typisk er at de får et trippelforsøk på å sette 5–1. Så går det bare 2 minutter før de på et mesterlig skudd setter 6–1. Hadde vi hatt slik kontroll på flere av alle våre skudd, måtte vi tatt fram kuleramma. HSIL skal ha for at de aldri ga opp. Nå kom det til en kort periode hvor de kjempet seg til flere cornere, men resultatene uteble.

Rommens 7. mål kom etter et fantastisk enmanns dribleshow over nesten hele banen. Men det var HSIL som fikk kampens siste mål. Det kom etter at det var blitt litt hett mellom spillerne, og det oppsto litt klabb og babb, hvor ballen gikk over Rommens målstrek og fastsatte sluttresultatet til 7–2.


Det ble gjort noen forsøk på hallingkast

HSIL er frampå, men ballen går på utsiden


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline