RSK 2 – Holmen 2: Nervepirrende

Postet av Frank Eilert Fossum den 10. Okt 2017


Undertegnede rakk ikke fram til Rommensletta før til annen omgangs start, og høstmørket hadde senket seg grundig over landet . . . som det framgår av bildene. Så vidt jeg skjønte hadde jeg ikke gått glipp av stort annet enn 2 mål, et til hver av lagene.

Poenget ved kampen var at Rommen med seier ville sikre seg 2. plass i avdelingen. De ga så godt som fra seg muligheten til avdelingsseier og spill om kretsmesterskapet ved å gå hen og tape for Grei 2 i forrige match. 2. plassen kunne kapres med så god poengsum at den ville gi opprykk til 7. divisjon.

Annen omgangs begynnelse hadde Rommen taket på uten at det ble vist allverdens god fotball. Holmen hadde noen gamle, erfarne fotballspillere og holdt tritt. Og etter ca. 20 minutter var det de som gikk opp i ledelsen. Vi utlignet et kvarter senere. Men så begynte neglebiting og fortvilelse å bre om seg blant et fåtallig publikum. Med ca. 6 minutter igjen å spille gikk Holmen opp til 2–3! Vi så for oss nok et år i 8. divisjon. Men i det ordinær tid var over scoret Rommen utligningsmålet. Deretter gikk Holmen i angrep og kom alene med keeper. Hjertet stopper opp, men får en kick-start når han redder. Og for å spisse moroa setter Rommen inn 4–3 i det dommeren synes det er spilt lenge nok.

Det var flere som synes dette ble vel sterkt. Se Rommen SK fan-page

Taper Grei 2 for Frigg 4 vinner Rommen avdelingen på bedre målforskjell.


Rommen hadde en god mulighet, men scoret ikke, og depper litt for det . . .


. . . men, det ble jubel til slutt . . .


. . . og det fortsatte til garderoben


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline