Hva skjedde egentlig på årsmøtet?

Postet av Frank Eilert Fossum den 27. Feb 2018

Neida, det var ingen tendenser til polsk riksdag da Rommen SK avholdt årsmøte i klubbhuset mandag 26. februar. Tvertom, det har vel aldri vært så få til stede på noe årsmøte tidligere. Og det er stikk i strid med det faktum at den aktive medlemsmassen øker.

Hvorfor det er sånn er det ikke forsket på, men vi tillater oss å tro at klubben drives på en slik måte at medlemmene er fornøyde. Medlemskontingenten er liten, treningsavgiften er lav og de får mye utstyr og gode sportslige tilbud for pengene. Klubben betaler påmeldingsavgifter til cuper og turneringer. I tillegg dekkes kursutgifter for dem som ønsker å ta relevante sportslige og administrative kurs.

Selv om det blir rolige årsmøter og overflod av kaker og kaffe, er det et savn at vi ikke får tilbakemeldinger, spørsmål og gode diskusjoner på årsmøtet. Styret må gjøre mer for å markedsføre neste årsmøte.

Behandlingen av årsmøtesakene gikk greit. Det var ikke kommet forslag som ønsket behandlet av årsmøtet. Valgene viste også stabiliteten i klubben. Ingunn Opheim Ellis ønsket ikke gjenvalg som styremedlem men overtok varamedlemsplassen til Levi Hafskjær. Han er et godt eksempel på stabilitet. Han har vært aktiv i klubben siden 1977 – 41 år!

Den eneste helt nye i styret er Kasper Rogstad Amdal. Han er svært velkommen i styret for han representerer en viktig gruppe i klubben, A-lagsspillerne. Det arbeides bevisst for å knytte kontakt mellom de aldersbestemte spillerne og seniorene for å gi de unge gode forbilder. Kasper er et godt sportslig forbilde, han ble kåret til Groruddalens beste fotballspiller i 2017.

Etter en drøy time kunne årsmøtedeltakerne ta på seg vinterjakkene og luene og gå ut i den fine, kalde vinterkvelden.
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline