A-lagets siste trening før seriestart er gjennomført

Postet av Frank Eilert Fossum den 2. Apr 2018


Undertegnede har ikke fått fulgt opp A-lagets treninger og kamper i løpet av vinteren, og er følgelig spent på hva vi har i vente. Det er en del utskiftinger i mannskapet. Gjennomsnittsalderen er ganske lav, og det blir veldig interessant og se hvordan dette mannskapet greier seg i en 4. divisjon, som etter fjorårets forandringer, antas å være av en mye bedre kvalitet enn tidligere.

Kvalifiseringskampen for Norgesmesterskapet mot Lokomotiv Oslo var oppløftende på tross av tapet. Og resultatet i OBOS-Cupen mot Veitvet ga en klar 3–1-seier. Tilbakemeldingene fra treningskampene er også gode.

Den siste treninga før seriestart ble avviklet på Jesperudjordet på søndag. 20 mann møtte opp i det fine været, litt sur vind og veldig vinterlige omgivelser. Intensiteten og disiplinen på oppvarmingen så god ut. Deretter var det drilling av formasjoner både i angrep og forsvar. For en nokså ukyndig på sidelinja så det tilforlatelig ut. Forhåpentligvis fikk trenerne den responsen de ønsket fra spillerne.

Svar på våre spørsmål får vi ved å møte opp på Trasopbanen tirsdag 3. april, kl. 20.15.  Det blir som sagt i ingressen antagelig nedbør, men det legger ingen demper på gleden over at fotballsesongen er i gang på ordentlig!

Det blir spennende å se hvilke lagoppstilling Oppsal 2 har. Førstelaget til Oppsal spiller ikke sin første seriekamp før 15. april.


Det gjøres klar til trening

Denne planken er omtrent like tøff som den sjørøverne brukte overfor sine fiender

Og så var det full fart i liten boks . . .

. . . og i stor boks

Deretter var det samling på full flate for formasjonsdrilling

Siste del av treninga foregikk innenfor 16-meteren

Det ble intense dueller . . .

. . . og stort engasjement i situasjonene som oppsto. Heldigvis så det ikke ut til at noen ble skadet

Velkommen til fotballsesongen 2018! Fra og med mandag 9. april starter også de andre lagene seriespillet. Først ut er B- og C-laget. B-laget på Rommensletta og C-laget på Romsås.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline