A-, B- og C-lagene har startet . . .

Postet av Frank Eilert Fossum den 18. Apr 2018


Rommens A-lag har hatt en super seriestart på årets sesong. De har vunnet to meget sterke seire på bortebane. Først mot Oppsal 2 på Trasop hvor de snudde Oppsals 1–0-ledelse til seier 1–2. Og nå seier over Holmlia, som i utgangspunktet var utpekt som avdelingens sterkeste lag. De vant da også sin første kamp med overbevisende 5–0 borte mot Fremad Famagusta. 

Etter Rommens 3–2-seier over Holmlia, deler de nå førsteplassen på tabellen med nabo Vestli, men har litt dårligere målforskjell. Det blir et spennende oppgjør mellom naboene når vi 8. mai møtes på Rommensletta. Men det er noen kamper til. Første kamp blir hjemme mot Fortuna tirsdag 24. april, kl. 20.15.


B-LAGET

Joda, B-laget har trent i vinter, men har muligens ikke kommet helt ut av vinterdvalen. I hvert fall gikk de på et resultatmessig gedigent tap med 7–0 mot Høvik i første seriekamp. Det var, mildt sagt, en stor overraskelse. Riktignok var Høvik ansett som en vrien motstander, men når vi ser på hvilke spillere Rommen hadde med til kamp, var iallfall undertegnede sikker på seier. Det var kanskje bra for undertegnede at han ikke var å så kampen. Men vi har notert at Høvik fikk et raskt mål. Og etter en halv time lagde de et til. 2–0 halvveis i kampen kunne vi hanskes med. Og det gikk ytterligere mer enn 20 minutter før det ble flere mål. Men da kom det ei skyllebøtte med mål over Rommen. I løpet av 15 minutter satte Høvik inn 5 stykker!

Jaja . . . det må vi anta var en arbeidsulykke. Vi får trøste oss med Glenns ord: «Gutta hadde mye bra spill da, manglet bare noen mål. Mandag blir det seier, ingen av gutta likte dette.» Laget Rommen B møter på Rommensletta mandag 23. april kl. 20.15 er Jardar. Jardar tapte 3–2 for Ready 3.


C-LAGET 

C-laget med kaptein Kissma i spissen kunne ønske Ski velkommen til Rommensletta i et litt disig vær, og litt væte i lufta.


C-laget er nytt av året i Rommensammenheng. Grunnen til et slikt lag var at det var mange spillere på B-laget. Og man mener det er fint å ha et tilbud til alle som vil spille kamper. Til denne første kampen hadde laget med noen juniorspillere. Philip Bes, juniortreneren, coachet kampen.

Ski hadde atskillig mer erfarne spillere. Og det så litt alvorlig ut da de allerede etter 3 minutter satte det første målet. Men så jevnet deg seg mer ut. Det så riktig bra at ut da Rommen utlignet etter 19 minutter. Men det var da det raknet. I løpet av 2 minutter scoret Ski 3 ganger. I omgangens siste minutt scoret Rommen et flott mål, slik at det sto 2–4 når omgangen var over.


Smilende kapteiner kunne glede seg over  . . .

. . . en innsatsfylt kamp

2. omgang var bare 5 minutter da Ski økte til 2–5 og så 2–6. I de neste 10 minuttene var det jevnt. Rommen spilte seg til noen cornere, og scoret igjen et flott mål, igjen til 3–6. Så ble det hektisk i de siste minuttene av kampen. Ski 3–7, Rommen 4–7, Ski 4–8 og de avsluttet med 4–9 i kampens siste sekunder.

Som man skjønner var det perioder i kampen som var veldig hektiske. Særlig i disse periodene savnet vi mer erfaring i forsvarsspillet. Tross alt scoret vi 4 mål, hvorav et par var riktige perler.


Rommen utligner til 1–1

Rommens tredje mål var en perle

Folket på sidelinja så bra spill fra Rommen. Men de er nok enige om at de må ha flere spillere med erfaring med til kamp


Dette var en god erfaring, og det skal bli morsomt å følge laget utover i sesongen. Neste kamp er borte mot Bøler på Haraløkka mandag 23. april, kl. 21.00.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline