Hektiske dager

Postet av Frank Eilert Fossum den 26. Apr 2018

Det er utrolig mye som skjer hver dag i denne yre vårtid. Nedenfor er det noen glimt fra noen aktiviteter som har foregått i løpet av de siste dagene. Hvis du bare ser på fotballkretsens terminlister er det et utall av kamper, men der står det ingenting om alle treningstimene som kommer i tillegg.


G10_2 – KJELSÅS 3

Rommen spilte bra i første omgang. De scorte først. Spillet gikk fram og tilbake. Men Kjelsås fikk bedre tak i kampen, og da det var gått 25 minutter lagde de to mål i rask rekkefølge. Det sto 3–1 til Kjelsås ved pause.

Frisk kjemping


Gutta får instruksjoner i pausen

I annen omgangs begynnelse glapp det litt for Rommen. I løpet av 8 minutter lagde Kjelsås ytterligere 3 mål. Rommen kjempet iherdig og fikk betalt da de lagde mål igjen etter 21 minutter. Kjelsås scoret flest mål, men kampen var jevnspilt og morsom.


Kjelsås scorer . . .

. . . men Rommen vil ikke være dårligere, og setter inn sitt andre mål

SENIOR B – JARDAR

Vi har ikke noen bilder fra B-lagets kamp mot Jardar. Men Thomas twist-leksjon mot Oslo Ørn ifjor er et godt bilde på den spinnville kampen mot Jardar på mandag

På grunn av andre oppgaver i Rommen fikk jeg ikke med meg første omgang. Ikke hadde jeg kamera heller. Men jeg fikk se det aller meste av annen omgang. Det må ha vært en god første omgang for Rommen. Slik vi mente å huske det var ifjor. Iallfall ledet laget 3–0 ved pause. Før det var gått 3 minutter av annen omgang var stillingen 3–2! Etter 17 minutter 3–3. Så kom en smilende og opplagt Yaw inn. Da gikk det bare 6 minutter før det sto 6–3.

Spinnvilt! Det skjedde masse: Selvmål, straffe, rødt kort, 11 mål! Kan ikke forlange mer. Det var til og med gratis å se på.

Lars Erik loggførte det hele:

Lars Erik Grøvslien 1-0. 8 minutter. Joachim. Langskudd.

Lars Erik Grøvslien 2-0. 29. minutter. Dennis.

Lars Erik Grøvslien 3-0. 32. minutter. Ibra.

Lars Erik Grøvslien Bytte: Thomas ut, Kumaran inn.

Lars Erik Grøvslien 3-0. Pause.

Lars Erik Grøvslien Bytte: Øzgür ut, Abdul inn.

Lars Erik Grøvslien 3-1. 47. minutter.

Lars Erik Grøvslien 3-2. 48 minutter.

Lars Erik Grøvslien Dennis ut, Dana inn.

Lars Erik Grøvslien 3-3. 62. minutter.

Lars Erik Grøvslien Joachim ut, Yaw inn.

Lars Erik Grøvslien 4-3. 64 minutter. Abdul.

Lars Erik Grøvslien 5-3. 67 minutter. Dana.

Lars Erik Grøvslien 6-3. 68 minutter. Yaw.

Lars Erik Grøvslien Emre ut. Øzgür inn.

Lars Erik Grøvslien 7-3. 72 minutter. Selvmål.

Lars Erik Grøvslien Uman ut, Ted Emil inn

Lars Erik Grøvslien 7-4. 76 minutter. Straffe.

Lars Erik Grøvslien Mustafa ut, Ramiro inn.

Lars Erik Grøvslien Rødt kort Kausy.

Lars Erik Grøvslien 7-4. Slutt.

Neste kamp for B-laget er borte mot Lindeberg på Furuset kunstgress, mandag 30. april, kl. 20.15.

Vil du ha det morsomt på fotballkamp? Se Rommens B-lag!


G13 – GREI

Ballen lurte seg inn til Greis første mål . . .

. . . det ble bare nesten for Rommen

Det var spennende å se om Rommens G13 kunne følge opp den til tider gode kampen mot Vestli, hvor det ble 5–3-seier.

Allerede fra starten av kunne vi ane at Rommens form ikke var som mot Vestli. Grei var mer på hugget, Rommen litt tafatte. Allerede etter 6 minutter scoret Grei det første målet. Det ble så litt jevnere i en periode. Rommen spilte seg til noen cornere, og Ali hadde en kjempesjanse.

Etter drøyt 25 minutter lagde Grei 2 raske mål. Rommen greide ikke å demme opp for et par driblesterke karer hos Grei. Kampen endte med leie 10–0-tap. Men, vi vet – og gutta vet – at de kan. Nå er det bare å rette blikket mot neste kamp. Det er oppgjøret mot Abildsø i OBOS-Cup. Kampen går på Rommensletta mandag 29. april, kl. 17.00.

Vi håper på at G13 lykkes med slike spektakulære forsøk i fortsettelsen

G11 – ULLERN 3

Rommen angriper, men ballen ville ikke i mål

Rommens gutter født i 2007, kan vise til svært god utvikling og fine resultater i årene som har gått. Trener Samson har vært dyktig til å få gutta til å «forstå» fotball og gjøre oppgavene sine. Vi kan vel si at de har vært «fotballmodne» for alderen. Nå er det en ny sesong. Små kropper og hjerner utvikler seg raskt, og de andre lagenes spillere har også modnet. Har Rommens forsprang blitt tatt igjen? Dette fikk vi nok ikke noe tydelig svar på i denne kampen. Den delen av kampen mot Ullern som jeg så, og resultatet, ble litt overraskende. Det var mye kjapp løping fram og tilbake, lite lagspill og haugevis med mål. Underholdende, men tydet vel på at organisering av forsvar og vekt på formasjoner ikke var på topp hos noen av lagene. Det var gode enkeltspillere, men oppgaven er å få dem organisert til å spille sammen. Ullern scoret et mål mer enn Rommen. Resultatet ble visst 11–12 – eller noe sånt!

Rommen har scoret . . .

. . . da blir publikum fornøyde

En god pauseprat er nødvendig

Kampens snakkis: Var HELE ballen inne . . . det er ikke helt avklart med dette bildet, hvor ballen er på vei ned fra tverrliggeren. Dommeren dømte mål


J13 TRENING

Jan Willy mener jentene bør være litt tøffere i kamp. Det er lov med nærkontakt i fotball og da er det greit å ha muskler og teknikk til å presse med

Treninga gikk ganske hardt for seg. Men greier de å være like «slemme» overfor motstandere de ikke kjenner? Tiden vil vise

Vi ønsker dere alle noen riktig fine stunder på fotballbanen utover våren.

«Sammen skaper vi glede – minner for livet!»


 

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline