A-laget tok tabelltoppen

Postet av Frank Eilert Fossum den 6. Mai 2018


Rommen ønsket Ski velkommen til Rommensletta . . .

. . . men det tok bare tre minutter før Tuan sendte gjestenes keeper på hodet inn i målets venstre hjørne, og plasserte ballen i det høyre


Ski kom på besøk på Rommensletta med en svært moderat åpning på årets serie bak seg, 1 uavgjort og 3 tap. Rommen hadde også en uavgjort, men 3 seire. De hadde hatt en god stigning, om ikke resultatmessig med uavgjort mot Femad Famagusta.

Nå var vi spente på spillet i kampen mot Ski. Det åpnet sterkt. Allerede etter 3 minutter kom Rommen i angrep langs sin høyreside. Et flott innlegg passerte målet på tvers. Tuan står fri og sendte keeperen til venstre og plasserte ballen til høyre: 1–0!

Etter 11 minutter driblet Tuan seg nydelig forbi flere spillere, sendte ballen i riktig øyeblikk til Yazz som vendte og skøyt like utenfor vinkelen. Minuttet etter var Rommen der igjen og spilte seg til en corner. Prosentvis hadde det nok vært en ganske lik ballbesittelse, men Ski skapte ingen verdens ting. 

24 minutter hadde gått da Tuan igjen danset seg fram til dørlinja og sendte ballen 45° ut, men det følgende skuddet mislyktes. 

Nå var det tydelig at Rommen hadde overtatt spillet. Ski løp stort sett forgjeves etter ballen, og spillet foregikk på deres banehalvdel. Men det var også blitt tydeligere at Rommen tråklet mye, men manglet et sterkt oppspillpunkt som kunne omgjøre det morsomme finspillet i tellende resultater.

Rommen spilte seg til mange sjanser, men ballen ville ikke i mål . . .

. . . igjen fortviler Tuan over godt spill som endte i skudd utenfor


Helt på slutten av omgangen fikk omsider Ski spilt seg til noen småsjanser, blant annet et par resultatløse cornere. Den aller farligste sjansen fikk de på overtid. Ballen gikk litt uberegnelig fram og tilbake foran Rommens mål, men ble til slutt klarert.


Ski fikk noen sjanser på slutten av første omgang . . .

. . . og publikum fulgte spent med på om det skulle bli noe tellende resultat. Det gjorde det ikke


Det kunne se ut som om Ski i pausen var blitt enige om å gå intenst ut. Etter noen minutters spill ble det en masse brudulje foran Rommens mål. Utover i omgangen fikk vi flere eksempler på hardt spill. Om det var dette, eller at Rommen bevisst/ubevisst hadde forandre sin taktikk vet vi ikke, men Rommen hadde ikke lenger den samme flyt og rytme som i første omgang. Det gikk faktisk et kvarter før Rommen fikk til et farlig skudd. Da vi passeret 17 minutter produserte vi et fint innlegg som resulterte i et nikk i stolpen. 2 minutter seinere ble det igjen en masse klabb foran Rommens mål. Det endte med 2 cornere til Ski.

I kampens siste 10–12 minutter ble det ikke mye god fotball, men veksling fram og tilbake, noen cornere og et par skudd.

Viktigst for Rommen var det selvfølgelig å beholde alle tre poengene på Rommensletta. Og nok en gang fikk vi bekreftet at det er satt sammen et svært godt lag av fotballteknikere og fotballhoder som dominerer kampene i en svært spisset 4. divisjon.


Etter en snill åpning ble det en del harde tak utover i kampen. Moha rives ned . . .

. . . og trenger assistanse av medisinmann Espen

Ved et par høve oppsto det en del klabb og babb i Rommens målgård, særlig på grunn av den harde linja Ski hadde lagt seg på

Rommen spilte seg til noen sjanser helt mot slutten av kampen . . .

. . . og fikk «kjærlige» omfavnelser av Skispillerne

Ekte kjærlighet og glede er det mellom Rommens supersupportere, her representert ved Frank . . .

. . . og Rommenspillerne


Neste oppgave for A-laget er toppoppgjøret i avdelingen mot naboen Vestli. Vestli ligger på tredjeplass med 13 poeng, det samme som Kolbotn og Rommen. Rommen leder avdelingen på målforskjellen, 1 mål mer enn Kolbotn og 4 flere enn Vestli. Alle lagene har spilt 5 kamper. Jevnere blir det ikke.

Møt opp tirsdag 8. mai på Rommensletta kl. 20.15 for å se om nabooppgjøret kan skape et skille i toppen!

 0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline