B-laget med surt tap for Haslum

Postet av Frank Eilert Fossum den 22. Mai 2018

B-lagets oppgjør mot Haslum på Rommensletta åpnet på verst tenkelig vis. Allerede etter 5 minutter scoret Haslum etter et ikke altfor godt forsvarsarbeid hos Rommen. Ellers var det ganske jevnt. Men ingen av lagene fikk til noe godt spill. Det ble bare et par trekk før motstanderen overtok ballen. Så bar det av gårde mot motstanderens mål. Det ble stoppet . . . og så bar det andre veien.

Da det nærmet seg kvarteret spilte Rommen seg til et par sjanser som endte med at Hisham Darazzi utlignet til 1–1. Bare 5 minutter etter kunne Rommen gått opp i ledelsen etter et innkast som førte til et akrobatisk spark etter ballen. Men det var en for vrien posisjon til å få kontroll. I stedet var det Haslum som gikk opp i ledelsen 1–2. Rommen hadde et par resultatløse muligheter i omgangens siste sekunder.


Hisham utligner

Kissma kaster i fin stil

Kris tar en kamp i beinkrok

Dessverre, ballen fyker over . . .

. . . det gjør den ikke her. Haslum kan juble for 1–2


Annen omgang startet med et aggressivt spill av Haslum. Rommen hadde problemer med å demme opp, men red det av. Kampen fortsatte så med sitt att og fram. Men ingen av lagene har noen flyt i spillet, da blir det heller ingen resultater. Omgangen ender 0–0. Haslum tar med seg 3 poeng vestover.

Rommens spillere var nok litt frustrerte der de satt igjen med tre gule og ett rødt kort . . . og tap 1–2. Haslum var på ingen måte et bedre lag, men hadde flaksen på sin side på en felles dårlig dag.

Rommen manglet noen sentrale spillere. Men stallen er stor, med mange gode spillere, så vi trodde ikke det ville ha noen stor innvirkning.

Bortsett fra to lag litt nede på lista, har alle lag spilt 6 kamper. Rommen ligger fortsatt på 2. plass, 2 poeng bak Høvik. Haslum har nå like mange poeng som Rommen, men dårligere målforskjell. Neste kamp for Rommen er mot fjerdeplasserte Frisk Asker. Kampen spilles på Risenga mandag 28. mai kl. 20.15.


Haslum åpnet friskt i annen omgang, og her detter ballen ned oppå krysset

Øzgur fyrer løs, men uten resultat

Helt mot slutten av kampen ville Rommen gjerne, men det ville seg ikke . . .

. . . og humøret var vel litt begrenset når de takket fansen for kampen

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline