J13 henger med på en jevn tabell

Postet av Frank Eilert Fossum den 25. Mai 2018


Jeg har vel nevnt det tidligere, at 18 spillere på en såpass liten bane som 9er spilles på, fort fører til løkkefotball. Det blir store klomper med spillere som løper etter ballen i stedet for å spille fotball. Hensikten med 9er er vel ønsket om at hver enkelt spiller skal få mer føling med ballen, men jeg tror det blir mer kjemping om ballen, ikke nødvendigvis mer ballkontroll. Tror ikke spillerne blir bedre teknikere av det.

I denne kampen ble det mange lange baller og få trekk innen hvert lag i første omgang. Men noen brukbare sjanser ble det. Etter cirka et kvarter hadde Kråkstad først en god mulighet. Så var det Rommen som fikk til et godt angrep på vår venstre side og satte inn 1–0. Ti minutter etter kom en lang pasning mot Kråkstad sitt mål. Pasningen ble godt tatt vare på og Rommen gikk opp til 2–0. Det gikk bare to minutter så leverte Kråkstad en lang, høy ball inn mot Rommens mål. Den gikk over keeper og inn til 2–1.

Rommen i fint driv

Et godt angrep på vår venstre side blir belønnet med ledelse 1–0

Litt seinere har ballen vært inne til 2–0

Det kjempes innbitt, om ikke alltid like konstruktivt

Det er skikkelig, varm sommer og jentene måtte ha en ekstra vanningspause i hver omgang


Litt utover i annen omgang fikk vi se noe mer konstruktiv fotball fra begge lag. Om det var pausepraten eller at jentene var blitt varme i trøya, er ikke godt å si. Varmt var det i alle fall. De fikk flere trekk innen laget. Angrepene ble litt farligere. Lagene var veldig jevne, og det framkom også av tabellplasseringen. Begge lag hadde samme poengsum, men Rommen lå foran på ett mål bedre målforskjell. Til gjengjeld har Kråkstad en kamp mindre spilt.

7 minutter ut i annen omgang spilte Kråkstad seg til denne sjansen:

Ballen var på vei inn i mål, men traff stolpen, spratt ut igjen mot keeper, som fomlet litt før hun fikk kontroll på ballen ved den andre stolpen før Kråkstadspilleren kom til igjen

Det ble flere harde tak på midtbanen . . .

. . . men i de siste minuttene presset Kråkstad ganske hardt, og de fikk betaling for slitet ved å utligne til 2–2. Dermed poengdeling og status quo de to lagene mellom

Og da gjensto bare å takke for kampen


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline