B-laget klorer seg fast i toppsjiktet

Postet av Frank Eilert Fossum den 5. Jun 2018


Bygdømonolitten 2 lå på nedre del av tabellen før møtet med Rommen. I tillegg møtte de med bare 10 mann. Riktignok var det karer med hår på brøstet og erfarne fotballspillere, men vi anså våre sjanser for gode til å hale inn den sjette seieren i serien. Og dermed beholde plassen over opprykksstreken.


Bygdømonolitten ble ønsket hjertelig velkommen til Rommensletta

De mest ihuga fansen hadde også funnet veien . . . selvfølgelig!


Kampen begynte med litt føling på hverandre og et overtak til Rommen, mye skyldt en godt opplagt Kissma. Han var raskt frampå noen ganger. Etter 9 minutter kom han til dørlinja. Sendte 45° til Øzgur som feide ballen i stolpen. Den spratt ut midt foran mål hvor Hisham sto og satte ballen inn til 1–0. Kissma var på farta hele tiden. 8 minutter etter Rommens første mål får han en ypperlig løpeball. Ingen er istand til å følge ham. Og han setter inn 2–0. De andre gutta er også på hogget. Angriperne ligger aktivt på offsidegrensa og blir avblåst flere ganger.


Øverst skyter Øzgur i stolpen. Ballen treffer og fyker skrått ut igjen midt foran målet. Der står Hisham og setter inn 1–0


Kissma satte opp spillet som førte til Rommens første mål. Her er det han som har blitt spilt elegant igjennom, brukt farta og sendt ballen i mål til 2–0


BMIL har ikke så mye å stille opp med i de første 20 minuttene. De får et frispark fra nær 30 meter. Godt plassert, men holdet var for langt og keeper hadde ingen problemer med å ta den. Rommen klønte det til litt i forsvaret, og bare litt flaks gjorde at det gikk bra. Akkurat rundt 20–30 minutter ble det mer unøyaktighet i spillet. For eksempel hadde BMIL en utrolig misforståelse som Rommen like utrolig ikke greidde å gjøre noe ut av.

30 minutter var passert da Kissma igjen var ute og løp. Han sendte ballen til Hisham som satte inn 3–0. BMIL gikk rett i angrep fra avspark, og var nære på å redusere, blant annet på grunn av et nølende Rommenforsvar. 5 minutter etter serverte Rommen dem et billig mål. Opphentingen var begynt. 4 minutter senere setter de inn 3–2! Heldigvis får Rommen et straffespark etter en felling. Joa går fram og smeller ballen i tverrliggeren på vei mot sommerskyene.


BMIL på besøk i Rommens 16-meter

BMILs keeper med en flott redning. . .

. . . men her må han gi tapt for Hisham sitt skudd til 3–0

Dårlig kommunikasjon eller en misforståelse har ført til at Rommen må plukke ballen ut av mål. BMIL har redusert

Rommen har fått straffe. Joa setter det knallharde skuddet i tverrliggeren, og ballen er på vei til en bane rundt jorda


Pausepraten så ikke ut til å ha hatt noen god virkning for Rommen. Det manglet konsentrasjon i forsvarsspillet. Og selv om man hadde et par angrep tidlig i annen omgang var det ikke helhjertet og med flyt. Da klokka passerte 20 minutter sprakk det. I løpet av 5 minutter scoret BMIL tre mål og gikk opp i ledelse 3–5! Det siste var et herlig hælspark. Det lekne målet karakteriserte stemningen blant BMILs spillere. På tross av deres dårlige utgangspunkt for dagens kamp, tok de det med et smil og fatning. Og de viste fram sin erfaring.


Kissma prøver seg i begynnelsen av annen omgang

Men . . . hvor i  hampen ble det av ballen, undrer spillerne


Så snudde det jaggu. 32 minutter hadde gått da Rommen angriper og presser. Det handses innenfor 16-meteren. Dennis tar ansvar for for straffa og setter den sikkert i mål. Presset fortsetter. Da det gjenstår 10 minutter kommer Hisham gjennom BMILs forsvar og alene med keeper setter han kaldt inn utligningen til 5–5.

Nå var ikke BMILs spillere like lekne lenger. Det ble noe klabb og babb på slutten. Spillerne var litt frustrerte for at seieren glapp. Det ble krangling på dommeravgjørelser med påfølgende rødt kort for BMIL-spiller. Synd, for det hadde vært en pen kamp.


5 minutter tok det BMIL å sette inn 3 mål!

Rommen får skikkelig juling . . .

. . . men Dennis svarer med å sette sikkert inn et straffemål

Hisham setter inn dagens siste mål, og fastsetter sluttresultatet til 5–5


Rommens beholdning i kampen var at vi rettet ryggen og hentet inn igjen den tapte ledelsen og ble belønnet med 1 poeng. Vi har faktisk styrket tabellposisjonen ved at leder Høvik tapte for bunnlaget Lindeberg, og Haslum, som lå à poeng med Rommen ble slått av OSI 3.

Vi kan vel si det sånn at lykken står de kjekke bi!


Fansen befant seg på solsiden da kampen sluttet
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline