Endelig!

Postet av Frank Eilert Fossum den 10. Jun 2018

En svært overrasket og lett rørt Frank tar imot varehussjef Graeme Smith og hans folk


Rommens klubbhus på Rommensletta er velbrukt – og etter hvert svært nedslitt etter mange tiårs bruk. Eieren, Oslo kommune ved Bymiljøetaten, og bruker/driftsansvarlig, Rommen SK har i flere år vært i dialog om oppussingen. Og nå har eieren bestemt at de starter utvendig oppussing og fornying av garderober i sommer. Kafelokalet og kjøkkenet må Rommen ta ansvaret for. Forsåvidt en grei løsning, da får vi det som vi vil. Men det er en økonomisk utfordring – og ikke minst en innredningsmessig utfordring.Gjennom en artikkel i lokalavisen Akers Avis Groruddalen var vi blitt oppmerksomme på at IKEA har noe de kaller IKEA Nabofond. Hensikten med fondet er å gi støtte til arbeid for barn og miljø med det IKEA kan best: Inventar og kompetanse på interiørdesign.

Rommen sendte inn en søknad, og fikk hyggelig svar om at vi var med i vurderingen om en tildeling (det velges ut et antall prosjekter hvert halvår). Etter noen uker fikk vi en henvendelse om at IKEA ønsket flere opplysninger og ville ta prosjektet i øyesyn.

Mandag 14. mai stilte Frank opp for å ta imot prosjektansvarlig Gro Hilde Ødegård. Stor var Franks overraskelse da det veltet folk ut av bilene som ankom klokka 15.00. «Jøss, var det nødvendig å være så mange for å se på utfordringene!»

Det viste seg at søknaden og bildene som var lagt ved hadde overbevist juryen og IKEAs folk om at det var til beste for Rommens stadig økende aktivitet og antall medlemmer, og Stovners beboere ellers, at klubbhuset får et skikkelig løft.

Nå blir det spennende å følge prosjektet framover. Og vi skal selvfølgelig la dere alle følge med i framdriften på våre hjemmesider www.rommensk.no og facebooksiden https://www.facebook.com/rommensk.no


Med utvelgelsen vanket diplom og blomster . . .


. . . og en kjempeblid gjeng: Lokalmarkedsansvarlig hos IKEA Hilde Gro Ødegård, jurymedlem Knut Røli, Rommens nestleder og potet Frank E. Fossum, interiørdesigner Gunn Jensen og varehussjef Graeme Smith

Fortsettelse følger!0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline