Hva venter vi på . . . ?

Postet av Rommen Sportsklubb den 19. Jul 2018


Det er noen uker siden den siste seriekampen i årets vårsesong. De fleste av oss har vel også fått med noen fotballkamper som har foregått i Russland. Men her i hengekøya begynner det å krible litt i fotballtålmodigheten. 

7. august møter A-laget Ski borte og drar dermed igang en svært spennende høstsesong. Laget har 30 poeng og leder avdelingen. Det er 6 poeng ned til Holmlia og Kolbotn. Vestli ligger på 4. plass med 23 poeng.

Uka etter er det duket for et meget spennende oppgjør på Rommensletta mot avdelingstoer Holmlia! Det første oppgjøret vant Rommen 3–2. Vi regner med at Holmlia er meget revansjesugne.

Hvordan gutta har skjøttet treninga i sommer får du anledning til å sjekke i to treningskamper. De spiller borte mot Slemmestad tirsdag 31. juli, kl. 20.00, og borte mot Heming torsdag 1. august, kl. 20.00.

B-laget ligger på 2. plass i sin avdeling og starter høsten med hardest mulig motstand: avdelingsleder Høvik. De har 1 poeng mer enn Rommen. Det betyr at Rommen med seier går opp i ledelsen. Men, vi har et sårt minne fra den første kampen mellom lagene i vår, Rommen tapte 7–0! Kampen spilles på Rommensletta mandag 13. august, kl. 20.15.

G19 Junior starter på Rommensletta 17. august kl. 18.30 mot HSIL. Rommen trenger de 3 poengene for ikke å miste kontakten med de to lagene som ligger foran på tabellen. Det forrige møtet mellom lagene ble svært målrikt. HSIL dro i land seieren med 6–5.

J17  avsluttet før ferien med solide 4–1 over Fossum IF. Jentene starter opp igjen på Rommensletta fredag 24. august, kl. 18.30 mot Bjørndal IF. Rommen vant 7–1 borte i det første møtet. Vi tror Rommen har store muligheter til å ta tre nye poeng. Det vil gi muligheter for å kjempe om 2. plass utover høsten. Nesodden på 1. plass er det neppe noe å gjøre med. De har sju seire av sju mulige.

Inntil videre får vi kose oss i det varme været. Pass på væskebalansen.

Ha en fortsatt fin sommer!


Kanskje vi greier å hale i land noen store seire utover høsten!

Vi kommer om noen dager med oppdateringer om de andre lagene. IKEA har jobbet med kjøkken/kaféløsningen. Dette kommer vi også tilbake til.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline