Årets viktigste kamp for A-laget

Postet av Rommen Sportsklubb den 12. Aug 2018

I årets serie spiller hvert lag 22 kamper. De er alle like viktige. Men de spilte kampene er spilt. De kan man ikke gjøre noe med, poengene er delt ut. Dermed blir den neste kampen den viktigste fordi det er den som må ha vår oppmerksomhet NÅ – være i fokus. De neste kampene er viktigst når tiden er inne.

Når tittelen sier at den kommende kampen mot Holmlia er årets viktigste kamp, er det fordi dette er en «sekspoengs» kamp. Tap gir fortsatt ledelse til Rommen, men bare med 3 poeng. Men en seier gir 9 poengs ledelse. Det kan bli tungt å ta igjen. Rommen kan tåle to tap i de gjenstående kampene, mens de jagende lagene må vinne alle!

Men, kaldt vann i blodet. Det gjenstår 9 kamper, og 27 poeng skal det kjempes om. Ingen ting er avgjort.

Holmlia var vel regnet som den sterkeste motstanderen i år. Da vi møtte dem på bortebane i våres endte det med seier 3–2 til Rommen etter scoringer av Yazz, Kasper og Tuan. Før kampen på tirsdag har Rommen 33 poeng og Holmlia 27.

Kolbotn ligger på 4. plass med 25 poeng. Vestli har 26 poeng på 3. plass. Vi slo dem i mai. Et morsomt poeng her er at returoppgjøret på Jesperudjordet søndag 16. september sendes på TV!

Men nå alt fokus på toppoppgjøret Rommen–Holmlia på Rommensletta tirsdag 14. august kl. 20.15.

VELKOMMEN!

Rommen troner øverst


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline