B-laget innfridde og tok tabelltoppen

Postet av Frank Eilert Fossum den 14. Aug 2018

Et typisk bilde på kampen. Rommen er Joa høyt oppe, så fortvilelse over ikke å score


Men før Rommen begynte å sløse med sjansene ønsket de Høvik velkomne til Rommensletta i lav kveldssol, som ikke lenger sperres ute av den tidligere gule veggen. Den er revet


God stemning ved kampstart, og det varte, ingen kort ble delt ut


Inntil kampens 13. minutt hadde det ikke skjedd noe spesielt i oppgjøret mot Høvik. Det var iallfall ingenting som tydet på at Høvik vant det første oppgjøret med 7–0. Men, så fikk Høvik en corner. Den ble det ikke noe resultat av. Rommen overtok ballen og dro opp til Høviks mål – og pepret det med skudd – resultatløst. Og det var dette som kom til å prege kampen. Aldri før i noen kamp har jeg festet så mange resultatløse skudd og sjanser til filmrull eller minnebrikke.


Og så er vi igang

Nok en forspilt sjanse

Høvik med en sjelden mulighet, men forsvaret holdt unna, selv om det nok var litt flaks i denne situasjonen


Høvik hang ikke med. Men i og med Rommen ikke lagde mål, ble vi engstelige de gangene Høvik angrep. I det 36. minuttet oppsto en flipperspillsituasjon foran Rommens mål. Det ble heldigvis ikke noe resultat. Det hadde vært høyst ufortjent.

I annen omgangs begynnelse var Høvik nærmest ikke på vår banehalvdel. Rommen spilte seg til to cornere i det 10. og 12. minutt. På den siste fikk Filip et stjernetreff og satte ballen i nota til en meget fortjent 1–0-ledelse.


Høvik på et resultatløs besøk

Corneren til Rommen var ikke resultatløs. Filip har scoret Rommens mål


Kampen fortsatte i samme stil. Og helt mot slutten oppsto en situasjon som nesten krevde bruk av hjertestarter. Rommen har altså en skjør 1–0-ledelse. De greier ikke å få ballen VEKK fra eget forsvar, og Høvik dæljer den i krysset – på metallet. Heldigvis har dommeren vett nok til å blåse av kampen noen sekunder senere, før det ender i tragedie for Rommens supportere.


Det vil seg ikke for Rommen . . .

. . . men det funka nesten for Høvik i kampens siste sekunder


Heldigvis var det Rommen som kunne gå av banen med 3 poeng og tabelledelse


Rommen har altså tatt tabelltoppen med 22 poeng. Høvik har 20, og Haslum følger så med 16 poeng. Rommens neste kamp er borte mot Jardar 20. august. Jardar tapte denne runden 5–2 for Ready 3 og ligger på 8. plass.


(Og nå spørs det om hjertet til en gammel mann tåler A-lagets kamp mot Holmlia i kveld, tirsdag 14. august, kl. 20.15 på Rommensletta. Men tross faren, vi greier ikke å ligge unna.)0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline