A-laget videre i OBOS Cup

Postet av Frank Eilert Fossum den 27. Aug 2018

Rommens A-lag, i den form de er nå, var en naturlig favoritt i OBOS Cupens åttendedelsfinale mot Brosundet. De ligger på 8. plass i sin 5. divisjonsavdeling. Rommens trener hadde nok hatt dette i bakhodet når han satte opp startelleveren. Den inneholdt spillere som vanligvis ikke får så mye spilletid og flere juniorer. Dette var en god anledning til å gi dem erfaring.


Tuan åpnet kampen


Kampen viste snart at Rommen hadde spillet. Men Brosundet hadde flere erfarne spillere som spilte i en kompakt og pågående forsvarsformasjon. Og når Rommen ikke benyttet seg fullt ut av farten sin, ble de omringet og forstyrret, slik at avslutningene – om de kom – ble lite effektive. Men, overtaket var helt klart, og etter 10 minutter kom et angrep fossende oppover vår venstre side. Tuan fikk ballen og satte inn 1–0.

«Nå løsner det,» tenkte vi. Men det fortsatte i det samme sporet, og forble ei treningsøkt ut resten av omgangen.


Tuan åpnet scoringene


Brosundet jobbet hardt i forsvaret


Brosundet på et sjeldent besøk i Rommens forsvar


På Rommen ble det mye nesten


Til annen omgang var det gjort en del bytter. Flere fra en normal førsteellever var kommet inn. I de første minuttene pepret Rommen keeperen til Brosundet, men lyktes ikke. Rommens keeper hadde en særdeles rolig dag på jobben. Etter 20  minutter måtte han i aksjon og plukke en nedfallsfrukt. Dette var også tidspunktet da Rommen fikk flyt i spillet. 23 minutter var gått da Bilal satte inn 2–0. Minuttet etter var Yazz frampå med 3–0. Og nå ble det virkelig slitsomt for Brosundets målvokter. Ytterligere 6 baller måtte han plukke ut av nettet før marerittet var over. Slitsomt ble det nok også for de andre spillerne i og med laget bare hadde en innbytter.


Bilal har satt inn det forløsende 2–0-målet


Yazz putter 3–0 . . .


. . . og scorer 4–0 fra død vinkel


Rommens forsvar fikk vi ikke se så mye til, men her har Kasper gått i angrep. Det var han som satte inn det siste målet og fastsatte sluttresultatet til 9–0


Rommen fikk teste mange spillere. Og noen av de erfarne fikk testet seg på litt ukjente posisjoner. Forhåpentligvis fikk trenerteamet nyttige tilbakemeldinger.

På sidelinja kunne vi se at Rommen er i ferd med å styrke seg på alle plasser. Selv om det oppstår situasjoner som gjør at spillere må byttes eller stå over, er det erstattere som ikke svekker laget. Det ser ut til at vi står sterkt med tanke på framtida.


Àpropos framtid. Allerede tirsdag er neste seriekamp. Da kommer Fremad Famagusta på besøk til Rommensletta kl. 20.15. 

Velkommen!0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline