Unødvendig tap for Bøler

Postet av Frank Eilert Fossum den 2. Sep 2018


«God kamp!»


En seier i juniorlagets kamp mot Bøler på Rommensletta var viktig for at Rommen skal få kontakt med lagene foran. Opp til Bøler var det 8 poeng, mens det var 5 til Rilindja. Vestli ledet avdelingen.

Som det pleier å være i slike kamper gikk de første minuttene til å føle hverandre på tennene. Skulle tro alle mann på banen var tannlegestudenter. Det tok drøye 5 minutter før det skjedde noe. Da spilte Bøler seg til en dobbeltcorner. Rommen tok ballen og kontret, uten at det ble noen skikkelig avslutning. 3 minutter seinere fikk Bøler nok en corner. Igjen brøt Rommen, kontret, og denne gang fikk de til et godt skudd. Dessverre ikke i mål.

Det var blitt mer spill framover og noen skudd. Men tempoet på ballen – og spillerne – var litt for lavt. Derfor ble det mange brudd og ballskifter. Etter 18 minutter hadde Remi et langskudd. Det fulgtes av en periode med litt høyere tempo, Men fortsatt var det noen – som på tross av Filips klare beskjeder om å spille ballen – driblet og førte ballen noen unødvendige trekk, som førte til brudd til Bølers fordel. I det 29. minuttet greide Rommen å komme seg til en god posisjon foran Bølers mål, og Souhaib kunne sette inn 1–0. Dette var en energiinnsprøyting for Rommen, og ble fulgt opp med et par gode muligheter.


Kampen er i full gang


Raja har full kontroll . . .

. . . det har ikke Bøler i dette tilfellet, de har måttet kapitulere for Rommens angrep og ligger under 1–0


Det nærmet seg slutten av omgangen. Rommen hadde et skudd over. Bøler spilte ut. Rommen fikk ballen. Nok en gang ble det litt for mange driblinger. Ballen gikk til Bøler, de spilte seg lett gjennom. Spilleren som fikk ballen var alene med keeper. Vinkelen var spiss, og ballen gikk forbi målet. Den ble spilt inn foran mål igjen. Abdiazis handset. Dommeren mente det kvalifiserte til rødt kort og straffe. Dermed kunne Bøler fastsette omgangsresultatet til 1–1.


Rommen angriper


Remi i fint driv


Det var Bøler som satte inn kampens andre mål da de utlignet til 1–1 helt i slutten av første omgang


2. omgang startet med et Bølerskudd over. Ble fulgt opp av to Rommenskudd. I det 22. minuttet skjer det igjen. Rommen pådrar seg nok et straffespark. Benjamin ble utvist. Raja reddet straffesparket. Det ble en corner. Inn foran mål, et par trekk, så gikk ballen i mål. Bøler ledet 1–2. Rommen må spille med 9 mann. Det ble tungt. Gutta skal ha for at de ikke ga opp, selv om de nok ble noe frustrerte og stresset De var nære på en utligning da de i det 29. minuttet spilte seg til en dobbeltcorner.


Raja har kontroll på denne situasjonen . . .


. . . men da dommeren senere dømmer straffe og rødt kort mot Rommen, er det tilsynelatende ingen ting Raja kan gjøre . . .


. . . men han gjør det man sjelden forlanger av en keeper, han redder straffesparket!


Men den påfølgende corneren fører til et skudd han ikke kan redde. Dermed går Bøler opp i ledelsen 1–2


Selv med bare 9 mann på banen gir Rommen seg ikke. Her er det ikke langt ifra at de utligner


I det 36. minuttet fyrte Bøler en kanonade mot Rommens mål. Kanonaden ble avsluttet med en svært god inngripen av keeper. Men presset ble for stort på det å prøve å spille framover i håp om en utligning, og samtidig være på hugget til å løpe tilbake i forsvar. Det måtte komme: Bøler gikk opp til 1–3. Etter 43 minutter kom Bøler igjen igjennom med full fart mot Rommens mål. Remi kom på etterskudd, strakk ut foten, rakk på ingen måte ballen men felte spilleren, og fikk rødt kort. I kampen siste sekund ble så en Bølerspiller felt utenfor spissen av sekstenmeteren. Et trekk, så i mål til sluttresultatet 1–4. The End!


De siste minuttene av kampen ble tunge for de hard belastede Rommenspillerne, som hadde vondt for å rekke tilbake til forsvar etter forgjeves ha vært i angrep og prøvd å pynte på resultatet


Bøler vant fortjent slik som kampen utviklet seg. De var ikke bedre spillere enn Rommen, men var disiplinerte og holdt hodet forholdsvis kjølig når det kokte i hodet til Rommespillerne. Bøler fikk kun et gult kort. Rommen fikk 3 gule i tillegg til de 3 rød. Men det må understrekes at dette var ingen stygg kamp. De røde kortene kom på grunn av feilvurderinger.

Så får vi se om gutta greier å fokusere bedre i det neste oppgjøret som er mot avdelingsleder Vestli på Jesperudjordet fredag 7. september kl. 18.30.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline