Rommen A på vei til opprykk?

Postet av Rommen Sportsklubb den 18. Sep 2018

Rommen ligger suverent på topp i 4. divisjonens avdeling 3. Det er kun Kolbotn som har muligheter for å snyte Rommen for opprykk til 3. divisjon. Og det er nettopp Kolbotn som kommer på besøk til Rommensletta i kveld. Det står igjen 4 kamper og 12 poeng å kjempe om. Rommen leder med 11 poeng og 16 mål på Kolbotn. Dermed vil Rommen rykke opp med seier – og mest sannsynlig også med uavgjort. Å ta igjen 16 mål på de 3 kampene som står igjen etter kveldens kamp, er nok i overkant. Rommen har ikke sluppet inn mer enn 10 mål i serien. De har spilt svært klokt i forsvar, og kanskje særlig i slutten av kampene.

Men, uansett, Rommen går selvfølgelig for seier. Tap har egentlig ikke vært noe tema i serien i år. Laget står med 14 seire, 4 uavgjorte og 0 tap.

Vi anbefaler en tur til Rommensletta for å se dette spennende oppgjøret. 

For dem som har litt god tid anbefaler vi også forkampen. Det er oppgjøret i G13 mellom Rommen og Hasle/Løren 2. Rommens G13 har hatt en variabel sesong, med en fin oppstart. Så ble det noen rare resultater, men i de to siste kampene har de slått Ellingsrud 17–3 og Sagene 20–1! Vel verdt å bli litt kjent med disse gutta. Kampen starter kl. 18.45.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline