Rommen avdelingsvinner tre kamper før serieslutt!

Postet av Frank Eilert Fossum den 19. Sep 2018

Gjennom seieren i det TV-sendte nabooppgjøret mot Vestli dro Rommen stigen opp etter seg slik at det var nesten umulig for andre lag å ta seg opp til dem på tabelltoppen. Det lille nesten var å måtte ta poeng fra den eneste opponenten: Kolbotn. Og regien på kampoppsettet var perfekt. Neste kamp var nettopp mot Kolbotn på Rommensletta!

Kampen startet som forventet med ganske høyt tempo og mye fram og tilbake. Det førte til noen muligheter både i spill og på dødball. Rommen hadde de største. Først etter 4 minutter og så en kjempesjanse etter 12 minutter. 3 minutter etter fulgte Tuan opp med et flott løp gjennom Kolbotns forsvar, og avsluttet med praktfullt å sette inn 1–0.


Kolbotn med en mulighet på en tidlig corner . . .


. . . Rommen prøvde på det samme. Ingen av dem lyktes


Etter målet ble det litt stress. Mye kjemping. Det ble delt ut noen gule kort. Rommen prøvde å få til sitt ballbesittende spill, men et aggressivt, lite konstruktivt Kolbotn, «slet» det i stykker. Etterhvert roet det seg litt, og Rommen spilte seg til flere muligheter. Det ble mange nesten, men ingen flere tellende resultater. Kolbotn kjempet fortsatt. Det ga også dem noen muligheter, blant annet på cornere. 


Fotografen fikk ikke med seg Tuans mål, men her er Osamas forsøk på et brassespark, eller var det breakdance. Iallfall gikk det så fort at fotograf og kamera ikke hang med


En liten 1–0-ledelse ved pause føltes ikke trygg. Det ble bedre da Rommen kontret etter 2 minutters spill i annen omgang, og Kevin satte inn 2–0. Det roet nok nervene til Rommenspillerne noe, for nå kom en periode hvor de fikk vist fram sitt ballbesittende «småspill». Men ting skjer fort i fotball. Etter 12 minutter kommer Kolbotn seg fram til, og innenfor vår sekstenmeter. Litt klabb og babb, og Kolbotn får straffespark. Kamil er god, men denne gang går han feil vei. Kolbotn reduserte til 2–1.


Kevin har satt inn 2–0, til stor jubel . . .


. . . også fra Kajan og Kenneth som varmer opp til sine innhopp


Oj, Kolbotn-spiller overende. Dommer blåser straffe . . .


. . . og den settes sikkert inn til redusering til 2–1


Straffemålet gir Kolbotn litt ekstra energi i noen minutter. Rommen står han av. Og det er nå vi ser glimt av et profesjonelt tilsnitt. Rommen har i løpet av den siste uka spilt – og vunnet – tre kamper. 4–0 over Follo 2, 6–3 over Bækkelaget etter ekstraomganger (OBOS Cup kvartfinale), 2–0 over Vestli. Og nå gjenstår det 30 minutter av den fjerde kampen, og kreftene burde vel snart ta slutt. Men det er nå det begynner. Først noen gode angrep med gode skuddforsøk. Kolbotn går i fella når de får anledning til å presse litt høyere. Keeperen deres følger etter. Det gir mulighetene vi har ventet på. Gjerrig, ballsikkert forsvarsspill, og gode framspill åpner helt for Yazz som etter 33 minutter setter inn 3–1. Bare minuttet etter er det Bilal som kommer seg inn foran blankt mål og fastsetter seieren til 4–1.

Avdelingsseier og opprykk til 3. divisjon er dermed i boks!


Yazz har satt inn 3–1 . . .


. . . minuttet etter kan han klappe Bilal på ryggen og gratulere med 4–1


Supporterne jubler med . . .


. . . og fyrer opp litt halvrått leftovers fra nyttårsfeiringa


Spillerne jubler og hilser til supporterne . . .


. . . for så å gå til garderobefeiring. Det er dem vel unt etter en strålende sesong, så langt


Rommen har igjen tre seriekamper: Borte mot Nesodden, hjemme mot Grorud 2 og borte mot Oslo City. I tillegg skal de spille semifinale i OBOS Cup mot Ellingsrud på Rommensletta mandag 15. oktober, kl. 20.15. Vinneren møter enten Holmlia eller Manglerud Star i finalen.

Vel møtt på banen!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline