IKEA har overlevert kjøkkenet

Postet av Frank Eilert Fossum den 29. Sep 2018


Varehussjef Graeme Smith og Lokalmarkedsansvarlig Hilde Gro Ødegård var med da de overraskende kom til klubbhuset i vår med beskjeden om at Rommen hadde fått innvilget hjelp til utforming av nytt kjøkken og nytt kjøkkenutstyr. Og her er de tilbake og kan foreta overrekkelsen av kjøkkenet.


IKEA hadde en overraskelse i bakhånd. De skjenket også en sofagruppe og tre pokalskap. Mens Groruddalen Akers Avis sin journalist intervjuer varehussjefen på kjøkkenet, sitter de andre som var med på den hyggelige sammenkomsten i sofakroken. Fra venstre: Hilde Gro Ødegård, IKEA; Kari Fossum, Rommen; Knut Røli, juryformann i IKEA Nabofond; Dan Andre Sandmoen, IKEA; Espen Myrbakken, Rommen.


Kjøkkenet har blitt oversiktlig og stilrent. God plass i mange skap, store benkeflater og romslig plass mellom utstyret, slik at det er god plass til flere å jobbe på kjøkkenet.


Utsikten fra kjøkkenet til stolte øyeblikk i pokalskapet. I gapet i kroken skal det inn komfyr og mineralvannskap.


Det har også blitt god plass på forrådsrommet.


Området utenfor kjøkkenluka har blitt et riktig fint klubbområde. Resten av kaféen er litt mer nøytral og enkel, slik at de som leier lokalet kan pynte i egen stil.


Detalj fra klubbområdet. Dette er diplomer for avdelings- og kretsmestere, en fotomontasje for det sensasjonelt gode G95-laget. Den siste rammen inneholder diplomet Rommen fikk da klubben i 1999 ble kåret til årets idrettslag i Oslo. En viktig begrunnelse for kåringen var måten klubben hadde håndtert sammenslåingen av Smedstua IL og Stovnerkameratene BK, og den positive virkningen dette hadde for barn og ungdom på Stovner.


Kari og Espen har gjennom mange tiår lagt ned en stor jobb i Rommen SK og dens moderklubber. De føler at de får igjen i stort monn når de ser resultater som det nye kjøkkenet og kafélokalet. Og de er takknemlige for den hjelp og støtte de har fått fra IKEA til kjøkkenet, og Bydel Stovner for at de har muliggjort fornyelsen av kafélokalet. Litt står igjen. Det skal inn en komfyr og en oppvaskmaskin. Dette håper vi er på plass innen utgangen av oktober. Og når Bymiljøetaten har fått inn nye vinduer vil også gulvene få nytt belegg.


Akkurat nå er det vel sånn at alle i Rommen SK føler at klubben er i flytsonen. I tillegg til den fysiske fornyelsen har det også vært en stor sportslig framgang i år. A-laget rykker opp til 3. divisjon og B-laget til 6. divisjon i 2019. Medlemstallet øker i de yngre klassene. Hva passer vel da bedre enn at vi møter den nye sesongen med nye, flotte lokaler både til sportslig og sosial omgang!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline