Grorud for sterke i kampen om kretsmesterskapet i 7. divisjon

Postet av Frank Eilert Fossum den 29. Okt 2018

Det var en gjeng spillere og ledere som kunne være stolte av sesongen 2018 etter å ha mottatt sølvmedaljene for annenplassen i kretsmesterskapet. En turnering de hadde gjort seg fortjent til ved å bli seriemestere i sin avdeling


Men før de hentet medaljene måtte de gjennom en kamp med spennende forutsetning. Greide de uavgjort ville de få seierspokalen og gullmedaljer


Joa med noen linedancetrinn i det litt irriterende motlyset fra den lave høstsola. I hvert fall irriterende for fotografen.


Rommen hadde altså et ørlite forsprang på Grorud før søndagens finale i kretsmesterskapet for 7. divisjon. Grorud hadde slått Bækkelaget med 3–2, mens Rommen hadde slått Bækkelaget med 3–1. Det betød at Rommen ville bli kretsmester også ved et uavgjort resultat.

Kampen åpnet jevnt uten noen spesiell tendens. Drøye ti minutter hadde gått da Rommen spilte seg til en corner. Hadde Rommen fått litt tak på spillet? Det gikk iallfall bare ett minutt til før Rommen fikk frispark. Ballen gikk inn i straffefeltet. Den så ut til å være innom Kausy før den gikk ut til Thomas, som satte den hardt og sikkert i mål.


Tøffe dueller


I dette tilfellet var Thomas og Joa tøffest


Ballen på vei ut til Thomas . . .


. . . som setter den kontant i mål! Rommen leder 1–0


Etter 20 minutter fikk Grorud corner. Dana fikk hånda på og fluktet den videre. En grorudspiller fikk ballen og satte den rett utenfor.

Spillet gikk fram og tilbake. Lagene hadde ikke mange berøringene før ballen gikk over til motstanderen. Men etterhvert så det ut til at Grorud fikk et overtak. Rett før omgangens slutt kjempet de seg til utligning 1–1. Det var lagt til et par minutter. De minuttene benyttet Grorud til å gå opp i ledelse med 2–1!


Dana er på ballen og flukter den videre


Rommen prøver iherdig å komme framover på banen . . .


. . . men det er Grorud som i løpet av de siste 5 minuttene scorer to ganger


Rommens supportere skuer litt betenkte utover banen ved første omgangs slutt


Ved annen omgangs start var det altså klart at Grorud hadde overtatt fordelen i kampen. Det var Rommen som måtte jage mål. Ferhat hadde skjønt det. Etter 8 minutter kom han alene med keeper fra skrått hold. Ballen smalt i tverrliggeren. Grorud rett i angrep og skøyt over. 


Rommen kjempet foran Groruds mål . . .


. . . men fikk ikke ballen i mål


Et kvarter etter fikk Rommen en corner. Grorud kontret og gikk opp til 3–1. Egentlig hadde det ikke vært noen god kamp. Men nå ble den surrete. Spillerne var antagelig slitne. Det ble absurd mye prating. Og dommeren pratet med. Det var Grorud som greide å mobilisere best mot slutten av kampen. De fikk en corner etter 43 minutter. Den førte til 4–1. Og, som i første omgang, greide de å score et mål på overtid, og kunne innkassere kretsmesterskapet med seier 5–1.


Grorud fikk Rommen ned på kne, og scoret 3 mål i annen omgang


Spillere, supportere og trener Glenn la fort bak seg det dårlige resultatet i kampen. De kan glede seg over en svært god sesong. Riktignok med litt ujevne resultater, men med et flott resultat. Og ikke minst har de «gamle» stjernene slått til med underholdende og god fotball. Det har gledet oss alle. Den gode kontakten med spillerne er også et pluss som gjør at folk kommer og ser på kampene


For Rommen ble avslutningskampen en litt sur opplevelse – et øyeblikk. Men det var også en avslutning på en kjempeflott sesong. Gutta ble avdelingsmestere med 11 seire, 2 uavgjorte, 3 tap = 35 poeng. Gutta likte tydeligvis å vise seg fram. De var avdelingens desidert beste bortelag: 7 seire og bare 1 tap.

Gratulerer!0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline