Rommen A avgjorde til sin fordel

Postet av Frank Eilert Fossum den 30. Okt 2018


Høsten 2016 ble det satt igang en satsing som skal heve det sportslige tilbudet til Rommens medlemmer. Alle medlemmene, ikke bare seniorene. Perspektivet for å se om de igangsatte tiltakene virker, er sesongene 2017–2019. A-laget har respondert med en sesong over all forventning. Opprykk til 3. divisjon etter overlegen seier i serien som også førte til sluttspillet om kretsmesterskapet.

Årvoll, Nordstrand og Rommen møttes. Rommen gikk på et av årets få tap i møtet med Årvoll, 3–1. Årvoll og Nordstrand spilte uavgjort. Nordstrand måtte slå Rommen med 3 mål for å sikre seg mesterskapet. Rommen måtte slå Nordstrand for å sikre seg sølvet.


Kampen settes igang


Kamil settes straks på prøve. Han består den


Kampen begynte ikke bra for Rommen. Blant andre var sentrale spillere som Kasper og Yazz skadet. Og rett etter kampstart måtte målfarlige Kenneth ut med skade i ankelen. 

Kampen manglet litt fart og gjennombrudd. Veldig mye spill på midtbanen. Det var Nordstrand som hadde ballen mest. Men det ble egentlig ikke noe farlig av den grunn.

Etter omtrent et kvarter fikk Rommen en corner, og ganske snart etter nok en mulighet. Men begge resultatløse. Da det hadde gått 23 minutter spilte Rommen seg til nok en corner. Ballen inn i feltet, litt fram og tilbake før Abdel satte inn 1–0.


Langt rommeninnkast, men Nordstrand ryddet unna


Ballen har kommet seg høyt opp i lufta etter corner . . .


. . . den havnet til slutt hos Abdel, som satte inn 1–0


Resten av første omgang ble mye av det samme. Annen omgang også. En objektiv tilskuer kjedet seg nok litt i det solrike men litt trekkfulle været. Underholdningsverdien lå i om Rommen skulle beholde sølvet de nå hadde hånd om, eller om en utligning skulle gi det til Nordstrand. At Nordstrand skulle slå Rommen med flere mål og ta fra Årvoll gullet, syntes utopisk. Riktignok presset de litt i noen perioder. Men ballen gikk utenfor eller ble tatt hånd om av forsvaret og Kamil.


Fint driv framover


Nordstrand er frampå, men forsvaret og Kamil har kontroll


Fint driv også over Bilal . . .


. . . men her har han drevet det for langt, ifølge dommeren


I kampens 90. minutt angriper Rommen. Ballen inn i feltet. En nordstrandspiller forgriper seg. Straffe og rødt kort. Junioren Oskar er sikker fra straffemerket og fastsetter sluttresultatet til 2–0. Sølvet kan Rommen ta med seg hjem til Stovner.


Nordstrand prøver seg igjen, men med samme negative resultat. Kamil tar et solid grep om ballen


I kampens siste ordinære minutt setter Oskar straffesparket sikkert i mål


Rommenspillerne tar med seg nok en seier. Forhåpentligvis inspirerer det til oppgjøret om hvilken klubb som er best i 4. divisjon i Oslo, når de søndag 4. november skal spille mot Holmlia i OBOS Cup


Det ble ingen kretsmesteskapstittel på Rommen. Men, de har altså en sjanse til for å kunne bli mestere. Søndag 4. november, kl. 17.20 spiller de i Valhall mot Holmlia i finalen i OBOS Cup, Oslomesterskapet. Holmlia er et lag vi kjenner godt. De spilte i samme avdeling som oss i årets serie. Den første kampen vant Rommen 3–2 borte, og den andre 1–0 hjemme. Jevne, knepne seire. Dette blir spennende, og forhåpentligvis en morsom fotballkamp!
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline