A-laget spiller i 3. divisjon i 2019!

Postet av Rommen Sportsklubb den 4. Des 2018

Avdelingene i Norsk Tipping-ligaen, 3. divisjon, er komponert. Rommen spiller i avdeling 1. Det er «serien Nordvestlandet møter Østlandet». Etter mange år hvor vi har reist med T-bane for å møte våre faste motstandere – og klaget på lang reisevei til Lommedalen og Nesodden – blir det nye motstandere og lengre vei. Men, det blir også noen gamle kjenninger som Nordstrand og Årvoll. Lørenskog og Eidsvold Turn er heller ikke ukjente. Stabæk blir lengst unna i Oslo, faktisk i Bærum, langt der ute i sørvest. Det blir også et par turer til Østfold, til de tradisjonsrike fotballbyene Sarpsborg og Fredrikstad (Kråkerøy). Til de to kretsene Sunnmøre, og Nordmøre og Romsdal, blir det 6 turer. På seniornivå tror jeg ikke vi har møtt noen av de seks klubbene. Noen av dem har vi møtt i forskjellige aldersklasser i Norway Cup.

Forandringene i divisjonsoppsettene for et par år siden har ført til spissing i divisjonene. At Rommens A-lag rykket opp allerede i det andre året av satsingen på å bedre den sportslige kvaliteten i hele klubben, kom nok litt overraskende på de fleste av oss. A-lagsstallen består av unge spillere, hvorav flere juniorer. Noen av spillerne har riktignok spilt på høyere nivå. I Rommen har de blitt trent og coachet av et meget erfarent team i Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen. Både de og spillerne får en stor utfordring i å preparere seg i løpet av vinteren for møtene med nedenstående lag i sesongen 2019:

Aalesund 2 rykket opp fra 4. divisjon på mest mulig knepne vis: Bedre målforskjell enn Bergsøy

Træff, Molde 2, Spjelkavik og Herd spilte i samme avdeling i Norsk tipping-ligaen i 2018. Hvordan det gikk kan du se i tabellen nedenfor.

Sunndal gjorde som Aalesund 2, de rykket opp fra 4. divisjon etter å ha vunnet avdelingen på bedre målforskjell enn lag nummer 2.

Eidsvold Turn, Lørenskog  og Kråkerøy spilte i samme avdeling i 3. divisjon i fjor, og endte som henholdsvis 2, 3 og 5. Svært sterke resultater.

Nordstrand og Årvoll vant sine 4. divisjonsavdelinger og rykket opp. Årvoll ble kretsmestere. Nordstrand ble nummer 3. Rommen ble nummer 2.

Stabæk 2 rykket ned fra PostNord-ligaen.

Sarpsborg 08 2 rykket opp etter en svært overbevisende seier i Amedia-ligaen. De hadde 23 seire, 1 uavgjort og 2 tap. Målforskjellen var på gedigne 151–21!


Pass opp Norge, her kommer gjengen fra landets farligste bygd: Stovner og omland!


Supporterne er nok ikke så aggressive som spillerne, men de gleder seg til sesongen 2019, og lurer fælt på hvordan det skal gå.


Følg med på våre hjemme- og Facebook-sider utover vinteren, så skal dere bli informert om hva som skjer. Ikke bare med A-laget, men også alle de andre lagene.
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline