2019-sesongen planlegges

Postet av Frank Eilert Fossum den 19. Des 2018

De fleste har vel fått med seg på Rommens Facebooksider og i lokalavisen Akers Avis Groruddalen at de fire ovenstående har skrevet kontrakt med Rommen for kommende sesong. For å ta vare på historien tar vi de «gamle» nyhetene også inn på våre hjemmesider. De er ikke så flyktige som på de fleste andre sosiale medier. Ved å bruke knappen «Vis alle innlegg» kan du kjapt dra deg bakover i tid og se hva vi har skrevet om tidligere.

Kasper Rogstad Amdal (26 år) kom fra Skeid til Rommen før sesongen 2017. Han var savnet i Skeid, og det skjønner vi, for allerede i hans første sesong for Rommen ble han kåret til Groruddalens beste spiller i 2017. Han er en solid forsvarer – med usedvanlig mange scoringer. I 2018 har han scoret 9, hvorav også årets mål. Han har signert for to nye år.

Bilal Youssef Al Sabbagh (21 år) kommer også til Rommen fra Skeid. Via en omvei innom HSILs B-lag kom han til oss før høstsesongen i 2017. Han er en herlig midtbanespiller med god oversikt, stort driv og en skikkelig fighter. Scoret 3 mål i 2018. En ordentlig midtbanemotor. Rommen kåret ham til klubbens spiller i 2018.

Yazdani Unis Dalmacio Kamara (20 år) er ekte Rommen. Prøvde seg i sesongen 2016 i Strømmen. I løpet av den sesongen spilte han 18 kamper på fire forskjellige lag, scoret 12 mål. Var hjemme igjen allerede i 2017 og scoret 7 mål. I år ble han Rommens toppscorer med 17 mål.

Besian Kadri (20 år) kom ny til Rommen nå i november. Kommer fra Rilindja hvor han var kaptein. Han beskrives som en hardtarbeidende spiller som har vist store evner i den bakre fireren og på midtbanen, og han scoret 2 mål i 2018. Noe som gjenspeiler seg i at han fikk 9 stjerner i Akers Avis Groruddalens kåring av årets spiller i 2018.

Det er forespeilet at det skal bli ytterligere nyheter vedrørende spillerstallen i Rommens A-lag før nissen kommer. Følg med! 

De to artiklene som sto i Akers Avis Groruddalen gjengis nedenfor.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline