B-lagets motstandere i 2019

Postet av Frank Eilert Fossum den 20. Des 2018

Ja, jeg vet jeg har gjentatt det til det kjedelige over lang tid: B-laget er et altfor godt lag til å spille i de aller nederste divisjonene. Nå har jeg sagt det igjen. De har bevist at det er sant ved at de har spilt seg oppover i divisjonene.

Laget har noen utfordringer. Det gjelder i første rekke mulighetene for spillerne til å møte på trening. De fleste er i en livsfase hvor de må prioritere familie og jobb før en morsom hobby. En hobby som for flere av disse gutta kunne ført dem til et atskillig høyere nivå – hvis de hadde satset – enn Rommen tidligere har kunnet tilby. Men, selv om de i utgangspunktet hadde nivået inne, kan det ikke holdes ved like uten trening. De får antagelig ikke med alle kampene heller på grunn av andre prioriteringer.

B-laget representerer grunnfjellet i Rommen SK. Mange har spilt hos oss siden de var små tasser. De er viktige for klubbens sjel. Nå ser vi at flere av dem også har tatt ansvar og er med både på trenersida og i administrasjonen. Klubben må for eksempel påse at de får en forutsigbar hverdag gjennom å gi dem faste treningstider og -steder. Men, dette kan være litt kinkig, infrastrukturen er ikke på topp verken for sommer- eller vintertrening. Og så er det stor konkurranse fra en stadig voksende medlemsmasse.

Den nærmeste utfordringen nå er å komme i såpass form at de kan hamle opp med motstanderne i 6. divisjon, avdeling 2 i 2019:

Brosundet er som kjent en slags avlegger av Aalesund. De rykket ned fra 5. divisjon. Vi husker at Rommens A-lag møtte dem i OBOS-Cup, og slo dem 9–0.

Dynamo Mjøsa står også i 2019 i 6. divisjon selv om de ble sist i avdelingen i 2018. Det blir ingen tur på oss til Toten eller Prøysen-land. Laget spiller hjemmekampene på Bjølsenfeltet.

Ellingsrud kjenner vi godt. De spilte i 6. divisjon i 2018, og endte på en 7. plass.

Hasle-Løren er også en gammel kjenning. Som Ellingsrud spilte de i 6 divisjon i 2018, og endte på 7. plass.

Kjelsås 3 blir stående i 6. divisjon etter at de endte på en sterk 3. plass i 2018.

Manglerud Star 2 er også et 6. divisjonslag. I 2018 ble det en 6. plass.

Nordstrand 3 kommer opp fra 7. divisjon etter 2. plass i 2018.

Snarøya ble stående i 6. divisjon etter en grei 5. plass i  2018

Tveita våre Groruddalsnaboer har vi ikke møtt på det jeg kan huske. De spilte seg til en 4. plass i 6. divisjon i 2018.

Vi håper på mange morsomme stunder med B-laget i 2019, og ønsker lykke til!

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline