Oppkjøring mot seriestart . . .

Postet av Frank Eilert Fossum den 8. Jan 2019

A-lagets opprykk til 3. divisjon (Norsk Tipping-ligaen) har ført til mye administrativt arbeid blant annet på grunn av mange nye krav til baner og annen infrastruktur, og et litt annet regelverk enn vi har vært vant til. Opprykket gjør også at det ikke lenger er nok å hive seg i bilen eller løse en T-banebillett for å ta seg til kamparenaene. Nei, i 2019 blir det både buss og fly i tillegg. Det blir en del uvant logistikk for administreringen av laget.

Sportslig må Kjell Sverre og Petter legge tilrette for et høyere nivå. Heldigvis har de erfaring fra dette – og ennå høyere nivå. Som kjent har de allerede hentet noen spillerforsterkninger.

Mandag 8. januar hadde de innkalt til spillermøte i auditoriet på Bjerke videregående skole, hvor de begge jobber. Det ble drøye to timer med gjennomgang av alt fra nødvendigheten av punktlig oppmøte, hardere styrketrening, involvering i klubbens yngre lag, sosialisering og taktikk – og mye mer – alt for å bli bedre fotballspillere. 

Spillerne fikk nøye greie på hva de skal gjøre av trening og kamper ut april. Det blir trening 4 dager i uka + egentrening. 18-–20. januar er det fotball og sosialt på Beito Cup. Lørdag 26. er det treningskamp mot Moss. (Da har de mulighet for å hevne vårt 7–1-tap i 2. runde i NM i 2007.) Søndag 27. er det treningskamp mot Furuset. Det blir ytterligere minst ca. 7 treningskamper før moroa starter hjemme mot «Træff» Palmesøndag 14. april. Forhåpentligvis blir det en feiende flott start på påsken!


De 27 A-lagsspillerne var lydhøre elever når de tre lærerne på bakerste benk kom med en masse input om hva som skal skje i de nærmeste månedene. Og det kunne virke som de forsto hensikten: Alt dreier seg om at de skal bli enda bedre fotballspillere . . . og dermed få det enda mer gøy på fotballbanen. De er alle unge, og kan ved riktig arbeid og holdninger få anledning til å vise at de duger på enda høyere nivå.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline