Morsomt resultat mot Oslo City

Postet av Frank Eilert Fossum den 18. Feb 2019

Rommen var på hugget med en gang fløyta gikk. 1–0 før det var gått 1 minutt.


Det gikk noen minutter før Nana ble satt på prøve.


Oslo City bidro med innsats mann mot mann.


Det var ofte folksomt innenfor Oslo Citys 16 meter . . .


. . . og det førte til scoring for Rommen


Vi kan slå fast at Rommen har vokst fra Oslo City. Det ble klart allerede fra første stund. Markert ved at Rommen puttet det første målet etter 1 minutt.

Rommen fikk testet sitt ballbesittende spill og sine formasjoner mot hardtarbeidende spillere som hele tida fløy i veien, og følgelig ga Rommens spillere realistisk trening mann mot mann. Oslo City har mange gode spillere, men hvis de har et system, fungerte det ikke. Det er vel derfor også de spiller treningskamper.

For oss, ikke helt objektive tilskuere, var det selvfølgelig underholdende å se Rommen score 8 mål. Og vi er så rause at vi innrømmer at kampens mest spektakulære mål var det Oslo City som sto for. Det var et slags brassespark litt ut i annen omgang.


Det er ikke lett å se ballen som føyk i mål etter energisk innsats av Oslo Cityspilleren som ligger på ryggen. Ballen kan skimtes som en hvit flekk foran hodet til dommer Jan


Luka har vært på farten og nikket ballen i mål . . .


Yazz ville ikke være dårligere. Han satte inn sitt andre


For keeper Masood ble det i meste laget. Han trodde nok det var flere baller på banen samtidig


Denne kampen var annerledes enn de foregående to kampene. Og det er trenerteamet som må analysere kampene og trekke konklusjoner om hvorvidt laget er på riktig kurs.

Fra tilskuerplass synes det klart at det er en framgang fra kampen mot Brumunddal med hensyn til effektivitet. Sannsynligvis fordi motstanden ikke var så god, men også fordi vi var litt mer presise. Svaret på dette får vi når motstanderen blir så hurtig og dyktig som Moss var.

Rommen fikk prøvd mange spillere, og det så ut til at de fungerte godt. Det betyr at vi har god dekning på tilnærmet alle posisjoner.

Hvor gode spillerne er, og hvilke framganger laget har gjort, får vi anledning til å se på de gjenstående treningskampene utover i mars. Da står både Follo og Skeid A/Jr på motstanderlista.


Trenerteamet overvåket nøye hele kampen


Trodde gutta de var ferdige for dagen . . . å, nei! Det var ti minutters løpetur etter at kampen var slutt. Her var det en tydelig forskjell på de to lagene. Oslo City pakket bagen og dro


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline