NM-kvalikkamp er ikke langt unna . . .

Postet av Frank Eilert Fossum den 7. Mar 2019

Onsdag 6. mars var A-laget kalt inn til et orienteringsmøte vedrørende sesongen 2019. De fikk også en del av det personlige utstyret.

Det var en del nye fjes å se i spillerstallen. Og Kjell Sverre startet med en rask gjennomgang av utviklingen av A-laget siden han og Petter kom til Rommen i overgangen 2016/2017. Fra den første kampen med tap 1–7 til vinner i 2018 og opprykk til 3. divisjon. Han understreket at for å få til dette måtte man også bygge klubb. Klubben er viktigst for det er den som styrer ressursene og legger til rette for utviklingen. Alle medlemmene må delta i arbeidet for klubbutviklingen. A-lagets viktigste bidrag vil være deltagelse i aktivitetene til klubbens yngre lag. Ved å inspirere spillerne og delta med sine kunnskaper, vil A-lagsspillerne være gode forbilder som bygger klubbfølelse.

Etter innledningen gikk Kjell Sverre gjennom sesongen. Treningskampene fram til den første seriekampen som er mot Træff Palmesøndag 14. april kl. 14:00. Rommen har hjemmekamp. Men Rommensletta kan ikke brukes for den må rehabiliteres. Våre hjemmekamper vil derfor gå på Jesperudjordet. A-laget har en offisiell kamp før det. NM-kvalik mot Heming. Den spilles på KFUM Arena lørdag 23. mars kl. 18:00.

Den neste treningskampen er lørdag 9. mars, kl. 13:00 borte mot Nordstrand. Her er det muligheter for å foreta en sammenligning. Vi møtte Nordstrand i kampen om kretsmesterskapet i høst. Den kampen vant vi 2–0.

OBOS-Cup

En del av de andre lagene står også i startgropa. Det er lagene som skal spille OBOS Cup. Cupen spilles med innledende serie. J14 spiller første kamp torsdag 14. mars, kl. 20:30 mot Røa på Røa kunstgress.

G15 spiller også 14. mars. De møter Oppegård på Sofiemyr kunstgress kl. 18:30.

G14 og B-laget deltar også i OBOS Cup. De møter henholdsvis Kolbotn og OSI. Tidspunktene er ikke fastsatt.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline