Rommen tapte NM-kvaliken

Postet av Frank Eilert Fossum den 25. Mar 2019


Mens Heming ble ønsket velkommen til kvalifiseringskampen til NM på KFUM Arena, strevet Pompel og Pilt med å få målene i orden til kampen startet!


Vi må bare se det i øya, Rommen er ikke noe stort Cup-lag. I fjor tapte vi 3–1 for Oslo Lokomotiv i første kvalifiseringskamp, og i år ble det et knepent tap for Heming.


Avspark


I løpet av de første minuttene ble det noen angrep begge veier. Farligst var et angrep Rommen hadde på sin venstre side. Ballen inn foran mål. En duell endte med en liten skade på en Hemingspiller. Heming kom seg framover et par ganger. Etter 7 minutter kom de opp langs siden. Inn foran mål, og ballen i mål til 0–1. Syntes litt lettvint.

Heming var mer aggressive og lagde flere vanskeligheter for oss. Ytterligere et angrep på deres høyreside kom til en farlig posisjon. Thanu brukte litt muskler og presset ball og spiller utover til innkast.


Rommen skapte litt røre i forsvaret til Heming . . .


. . . men det var Heming som satte inn det første målet


Rommen hadde noen få angrep. Men ingen helhjertede avslutninger før de etter et kvarter kom med et angrep hvor ballen kom inn i feltet. Ble spilt utover til Kevin på omtrent 20 meter. Han satte en nydelig markkryper ved stolperota til utligning 1–1.

Etter dette lignet spillet på det vi kjenner. Rommen eide ballen og de andre løp imellom. Det betenkelige var at alt spillet var på vår halvdel. Det burde gitt muligheter for raske Yazz og Kevin, og sterke Vuk, til å bli spilt gjennom. Men åpningene ble ikke funnet.

I og med Heming fikk spille så høyt, så lenge, var det ikke til å komme fra at det oppsto noen farlige dødballsituasjoner. De fikk flere cornere og frispark. Og etter 40 minutter fikk de straffe. Heldigvis reddet Kamil den.


Rommen har utlignet til 1–1


Heming fikk lov til å være høyt oppe på vår banehalvdel. Det førte til en del krumspring i vårt forsvar


Kamil redder Hemings straffespark


Det ble litt klabb og babb og mange harde tak


2. omgang åpnet med en resultatløs corner til Heming. Ellers var det færre angrep fra begge lag. Og kampen opplevdes som mindre sportslig interessant. Det ble mye kjemping. Heming pådro seg 4 gule kort, Rommen 1. Etter 39 minutter fikk Heming frispark på rundt 30 meter, midt foran mål. Ballen inn i feltet. Litt fram og tilbake før den gikk inn til sluttresultatet 1–2. Snipp, snapp, snute . . . Rommen er ute!


Heming angriper tidlig i 2. omgang . . .


. . . men det tok 40 minutter før de kunne juble for seiersmålet


Rommen sendte Kasper i angrep, men det hjalp ikke


Rommen kan nå konsentrere seg om serien som starter 14. april hjemme mot Træff. Før det må vi ha løst oppgaven med å utløse ballinnehavet til mårfarlige, effektive angrep. A-laget står foran to tøffe treningskamper mot 3. divisjonslag. Lørdag 30. april kommer Ørn Horten på besøk på KFUM Arena kl. 14.00. Lørdag 6. april er det avtalt møte med Ull Kisa 2. Bane og klokkeslett er ikke bestemt ennå.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline