God start for B-laget

Postet av Frank Eilert Fossum den 4. Apr 2019


Vi skal ikke legge under en stol at vi var nokså usikre på hva vi kunne vente av B-laget. Det har vært rykter om lite vilje til trening i vinter og derfor uvisst om spillernes form og lagets samspill. På den annen side er det jo folk som har spilt sammen og kjent hverandre i mange år. Lagoppstillingen viste at noen fra A-laget var med til denne første kampen. A-laget har ambisjoner som gjør at hele stallen må få så mye spilletid som mulig.


Kapteinene Andreas og Ferhat ønsket hverandre lykke til


Som normalt begynte kampen med at lagene testet hverandre; altså litt fram og tilbake. Tempoet var overraskende høyt. Det så ikke ut som om lagene hadde skulket unna kondisjonstreninga i vinter. I tillegg benyttet de seg av hele banen. De spilte fotball. Etter 15 minutter kom Rommen fram på venstre side. Guled klinte til og skøyt høyt i hjørnet til 1–0.

Det tok bare 7 minutter før Hasle-Løren i et av sine angrep fikk straffespark for hands. Dermed var lagene like langt. Etter straffesparket spiltes det mye inne på Rommens halvdel. Vi forsvarte oss bra, men greide ikke å organisere noen angrep over på Hasle-Lørens side. De var på hugget og ga oss ikke anledning til noen oppbygging.


Hasle-Løren med første spark på ballen


Rommen scorte kampens første mål


Hasle-Løren scorte på straffespark etter litt håndball innenfor sekstenmeteren


Hasle-Løren fortsatte å presse etter straffesparket, men lyktes ikke


Da halvtimen ble passert var Rommen med igjen. Begge lag hadde noen halvfarligheter. Etter 42 minutter gikk ballen litt fram og tilbake inne i Hasle-Lørens felt – og så lå den i mål! 2–1, nå var det om å gjøre å holde på ledelsen til pause. Hasle-Løren presset på, og rett før dommeren skulle blåse, fikk de en corner. Og selvfølgelig gikk den inn!


Rommen slo akrobatisk tilbake, men heller ikke de lyktes


Det ble noen harde tak . . .


. . . før Rommen fikk satt inn 2–1


Spenningen i kampen fortsatte da Hasle-Løren i sluttsekundene scorte etter corner


A-laget hadde trent før B-lagets kamp. Det var hyggelig at flere av gutta ble igjen for å se kampen. Det var ganske kaldt, så i pausen trakk de inn i varmen til Songul. Sofagruppa og kaféen ellers er et trivelig sted å bygge klubb.


Annen omgang ble svært jevn. Og det ble etterhvert litt usikkert om det kom flere scoringer, og hvilket lag som eventuelt lagde mål.

Etter 25 minutter kom det som nok var høydepunktet i kampen. Rommen satte igang et svært offensivt angrep. Det gikk i noen trekk direkte på mål. Skuddet var hardt, og keeper var vel borti ballen, men den gikk inn til 3–2.

Det gjensto 20 minutter av kampen, og de ble ulidelig spennende. Ingen trodde at det skulle bli mange mål til, om noen i det hele tatt. Derfor ble det etter hvert en kamp for Rommen å beholde resultatet, mens Hasle-Løren kjempet desperat for å utligne. Vi var redd det kunne bli harde tak i overkant, men bortsett fra litt høy temperatur noen ganger, gikk det overraskende sivilisert for seg.

Det ble ganske mange angrep i begge retninger, og neglebitinga var begynt på fingertuppene da dommeren omsider blåste kampen av. Rommens spillere og supportere gledet seg over en morsom kamp og 3 poeng. Begge deler er godt å ha med seg videre i serien. Hasle-Løren måtte reise nedover dalen igjen uten poeng. «Dessverre,» er vi fristet til å si, for de bidro i høyeste grad til fin underholdning.


Rommen spilte konsentrert i forsvar


Brøkdeler av sekundet etter dette lå ballen i mål til sluttresultatet 3–2 til Rommen . . .


. . . da ble supporterne så glade og lettet etter at spenningen hadde ligget på dem lenge!


Neste kamp for B-laget er borte mot Kjelsås 3, onsdag 10. april, kl. 20.15 på Myrerfeltet kunstgress. Kjelsås 3 slo Tveita 3–1 i første kamp.
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline