Rommen møter Træff i seriestarten

Postet av Rommen Sportsklubb den 12. Apr 2019Dette er våre motstandere i første serierunde. Stilige karer i flotte drakter. Men, siden Rommens drakter er like, må Træff ha på seg bortedrakter.


Træff er fra Molde. Laget spilte i Norsk Tipping-ligaen i 2018. Der gjorde de det riktig bra, kom riktignok 14 poeng bak avdelingsvinner Oppsal, men sneik seg foran Molde 2 og opp på 2. plass med litt bedre målforskjell.

Vi tror vi møter et litt annerledes lag enn vårt, mer direkte, kanskje litt høyere tempo. Træff ser ut til å være ranket litt høyere enn Rommen. Men en titt på for eksempel Dagbladets vurdering, viser en forholdsvis overflatisk analyse. Der blir Træff nummer 7, mens Rommen blir 14. Facebooksida Sportshjørnet presenterer en mer omfattende analyse. De har også Træff på 7. plass, og har flyttet Rommen opp på 10. Norsk Tipping har ganske stor tro på Træff ved å sette dem opp på en 4. plass. Men i likhet med Dagbladet setter de Rommen nederst på lista. Podcasten til Norsk Tipping forklarer sitt syn på vurderingen. En av årsakene til den svake rankingen er at Rommens avdeling i 4. divisjon var svak. Mulig det, men lagets seier i avdelingen var totalt overlegen, var i en egen klasse.

Rommen har satt seg som mål å bli nummer 6. Undertegnede er enig i at dette er realistisk. Kjell Sverre & Co. har satt sammen en forholdsvis stor stall, og har tilnærmet 100 % dekning i alle posisjoner. Nå også på keeperplassen. Gutta har fått godt stell i løpet av vinteren, slik at det er ingen store skadeproblemer.


Vi ønsker Træff og publikum velkommen til en spennende kamp. 
Pent vær, og litt høyere temperatur skal det også bli på Rommensletta søndag 14. april, kl. 14:00.
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline